Le Grande House XL edition

Exkluzívne tanečné podujatie Le Grande House opäť predstaví zaujímavého hosťa!

Minulý rok ste vo vybraných kluboch mali možnosť vidieť a zažiť umenie uznávaných DJov ako Hardwell  z Holandska, Wippenberg z Nemecka,  Dale Anderson z Ministry of Sound,Londýn. Podujatia ktoré ešte dodnes rezonujú medzi nami a ostali vo vašich pamätiach s veľkými zážitkami sa môžu zväčšiť o hviezdneho  hosťa, ktorého skladby nechýbajú v playlistoch takmer všetkých housových DJov, medzi najznámejšími Paul Van Dyke, Ferry Corsten, Robbie Rivera, Cosmic Gate, ATB a ďalších..

★ INPETTO ★ – www.inpetto.dj
Mimoriadne talentovaný súrodenci z Nemecka...... Ich cit pre hudbu a jedinečný podpis v tónoch vydaných skladieb ohúril svet. Prvým najvýznamnejším hudobným počinom bol remix miliónov ľudí milovanej skladby „Toca´s Miracle“ od speváčky Fragma, ktorý si vyslúžil množstvo ocenení a usadil sa na popredných priečkach TOP 20 UK chartu. Vydaný album „Toca“ sa stal takmer okamžite jedným z najpredávanejších. Za jeho úspechom nestála len jedna už spomínaná skladba.
O rok neskôr Inpetto zaznamenali druhý fenomenálny úspech remixom pre Davida Guettu s Angelom a Ingrossom „ Everytime We Touch“, hneď nato pre Paul Van Dyke k skladbe „For An Angel“ a  Moguai „Beatbox“. Od roku 2010 sa preto radia k špičke svetových producentov v oblasti progressive music a ich prácu uznávajú mnohí popredný umelci.

Skladby od Inpetto sa často objavujú aj v setoch hlavných predstaviteľov Le Grande House – Charlie Clubber a Laddy M.


★ CHARLIE CLUBBER ★ /www.charlieclubbers.net/charlieclubber   - DJ, producent a promotér ktorý svoj život zasvätil hudbe.
Od roku 2006 prináša ľudom novú dimenziu zábavy a naberá na skúsenostiach DJa. O jeho kvalitách sa nedá pochybovať, svedčia o tom aj pravidelné vystúpenia na veľkolepých podujatiach po celom Slovensku. Medzi jeho najvýraznejšie úspechy patrí hosťovanie v klube Amnesia na Ibize a Ministry of Sound v Londýne avšak pravidelne ho za mixom prestížnych podujatí stretnete aj v Česku, Poľsku a Maďarsku.
Jeho vzťah k house music a vnímanie hudby sú natoľko silné, že často po jeho boku vystupujú prestížny umelci ako huslista Peter Krajniak, klavirista, saxofonista a podobne.
Každú pieseň, ktorú hrá je precízne vybraná výlučne jeho vkusom, kde sa ničím nedá ovplyvniť aj preto sú jeho sety jedinečné a veľmi energické, electro-progresívne s melodickými vstupmi.

Charlie Clubber sa venuje hudbe od roku 1992 hrou na gitaru a bicie kde absolvoval pár menších vystúpení. Vlastnej produkcií ako DJ sa venuje od roku 2010.
22. marca 2010 Londýnske vydavateľstvo Whoop Digital vydalo skladbu „Party Shaker“, na ktorej spolupracoval s Jozefom Mihálikom. Skladba sa udržala v hitparáde tanečného rádia SiTy na prvom mieste po dobu 10 týždňov. Najväčší úspech skladba Party Shaker zožala v lete 2010, keď bola vydaná Španielskym vydavateľstvom na CD kompilácií Amnesia Ibiza Deejay Session Vol 6. (2010) ako úvodný track!
V roku 2011 Charlie Clubber v spolupráci s gitaristom Michalom Gečevským, klaviristom Tamasom Ballom a speváčkou Mambou vyprodukovali skladbu „Feel The Music“, ktorá bude vydaná v najbližších mesiacoch.
Po jeho boku spravidla vystupuje sympatická
★ Laddy M  ★ /
www.charlieclubbers.net/laddym
Od roku 2008 rozvíja svoj talent a naberá na skúsenostiach DJky. O jej kvalitách svedčia pravidelné vystúpenia na veľkolepých podujatiach po celom Slovensku aj v zahraničí. Medzi najvýraznejšie úspechy patrí hosťovanie v kluboch Ministry of Sound a Hed Kandi v Egyptskej Hurgade ako aj vystúpenia v rámci najznámejšej párty-slávnosti „Gay Parade“ v anglickom Brightne. Svoje umenie prezentovala už aj v Česku, Poľsku, Maďarsku, na Cypre a na Ibize.

Ďalší významný hostia ktorý prijali pozvanie a doplnia line up sú:

★ Chris Drifter (HU) ★ -  www.myspace.com/chrisdrifter
★ Bon Finix (CZ) ★ -
www.kickdanight.com
★ Oliver (HU) ★ -
★ Wayne (CZ) ★ -
www.idj.cz/djwayne


Tanečné podujatie získalo prívlastok exkluzívne aj vďaka dych vyrážajúcim vystúpeniam tanečníkov a sprievodných atrakcií. Jednou z najväčších atrakcií v sobotu určite bude vystúpenie zoskupenia
★ Duo Aratron Aspis ★ -
www.fakir.sk so svojou roboticko-elektrickou šou, ktorú ste v Európskych kluboch ešte nemali možnosť vidieť. Energická podívaná ktorá skvele dotvára dokonalý umelecký zážitok z noci.
Na pódiu však privítame aj mnoho ďalších hostí.

Pre usporiadanie tohto podujatia sa vždy volili priestranné a obľúbené priestory. 22.marca nim bude Majestic Music club (MMC), v Bratislave, ktorý na poslednej Le Grande House hostil cca tisícku spokojných návštevníkov!

8 hodín nepretržitej hudby okorenia vystúpenia profesionálnych tanečníkov, artistov a sprievodných vizuálnych atrakcií. Masívny svetelný park a zvuk už len dotvoria atmosféru výnimočnej noci v sprievode tej najlepšej  house music. 
 
VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Le Grande House XL edition

Top