IL DIVO opäť na Slovensku!



IL DIVO opäť na Slovensku!


Po megaúspešnom predstavení sa slovenskému publiku v roku 2011, sa táto štvorčlenná formácia vracia opäť na Slovensko, aby predstavila svoj nový album Wicked Game a taktiež, aby dali možnosť zúčastniť sa tohto fenomenálneho predstavenia aj tým, ktorí si nestihli zakúpiť vstupenky na predstavenie v roku 2011 z dôvodu bleskového vypredania.

IL DIVO 2012 World Tour odštartovala vo februári s fenomenálnym kvartetom : Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller a Urs Buhler.

Vystúpia na popredných pódiách po celej Velkej Británii, USA, Európe, Austrálii, Južnej Afrike, Japonsku a Ázii.

IL DIVO je dokonalá a moderná spojitosť medzi operou, divadlom a koncertným vystúpením .

 Wicked Game, ich štúdiový piaty album,obsahuje titulnú skladbu (dramatické prepracovanie klasiky Chrisa Isaaka),emocionálne nádherné stvárnenie „Crying“ od Roya Orbisona, nebeskú pieseň inšpirovanú Samuelom Barberom „Adagio for strings“ nazývanú „Dove L´Amore“ a ohromujúcu verziu nazabudnuteľného „Time to say goodbye“.

Zoskupenie IL DIVO je najúspešnejším medzinárodným hudobným prelomom tisícročia s predanými viac ako 26 miliónmi albumov. Len z ich nového albumu ktorý sa spustil do predaja v novembri minulého roka sa predalo už vyše 1 milióna kusov. Ich prelomový úspech priniesol úplne nový zvuk klasickej hudby a skupina získala viac ako 150 zlatých a platinových ocenení po 33 krajinách.

IL DIVO mohli zaspať na vavrínoch po tolkých úspechoch. Ale to nikdy nebol ich štýl. Ich príbeh sa neustále vyvíja a album Wicked Game je pre nich ďalšia vzrušujúca kapitola v ich umeleckej tvorbe.

IL DIVO sú potešení, že môžu robiť to čo najviac zbožňujú. Predstaviť svoju nebeskú a dych berúcu hudbu po celom svete.

Tento očarujúci koncert plný emócií Vám prináša Agentúra Vivien 19. Septembra 2012 na Zimnom štadióne O. Nepelu – Slovnaft Arena v Bratislave.

Predpredaj vstupeniek od 2.apríla 2012 v sieti Ticketportal.

Top