KHL - HC SLOVAN permanentka 2012/2013 - výmena voucheru

KHL - HC SLOVAN permanentka 2012/2013

Výmena voucherov za permanentky KHL od 01.07.2012

HC SLOVAN Bratislava oznamuje svojim priaznivcom, ktorí si zakúpili, resp. uvažujú o kúpe voucheru „KHL – HC SLOVAN permanentka 2012/2013“, že jeho zámena za riadnu permanentku v podobe načítanej plastovej karty sa bude realizovať od 01.07.2012 v pokladniach Slovnaft Areny.

V novej sezóne budú na zápasy HC SLOVAN v Kontinentálnej hokejovej lige platiť nové plastové karty opatrené ochranným hologramom a s dizajnom, ktorý bude niesť grafické znaky a prvky Kontinentálnej hokejovej ligy. Práve dizajn novej plastovej karty v týchto dňoch ešte podlieha schváleniu marketingu KHL v Moskve.

K výmene voucheru za kartu bude oprávnený ten, koho meno je uvedené na papierovom voucheri. Ak majiteľ voucheru bude z akýchkoľvek dôvodov v čase výmeny voucherov dlhodobo odcestovaný, je vhodné, aby k výmene splnomocnil inú osobu. Samotná permanentka HC SLOVAN na KHL je prenosná a jej majiteľ ju v priebehu sezóny môže na domáce zápasy zapožičať ľubovoľnému počtu osôb.

Všetci majitelia voucherov, resp. permanentiek, ktorí pri kúpe poskytli spoločnosti Ticketportal svoju emailovú kontaktnú adresu, budú pred začiatkom výmeny voucherov za permanentky upovedomení prostredníctvom elektronickej pošty. O začiatku výmeny voucherov bude klub informovať aj v médiách a na svojich internetových stránkach. Výmena bude plynule prebiehať až do prvého prípravného zápasu HC SLOVAN, ktorým by mal byť duel v rámci European Trophy 2012 v utorok 14. augusta 2012 proti HC SPARTA Praha.

KHL - HC SLOVAN permanentka 2012/2013

Top