Moonspell + Doomas

6.6.2012 13:14

Koncert Moonspell + Doomas, ktorý sa mal konať 4. júna 2012 v Košiciach, v klube Collosseum, bol zrušený z technických dôvodov na strane kapely.
Uvádzame oficiálne prehlásenie speváka kapely Moonspell, Fernanda Ribeira:  „Drahí fanúšikovia Moonspell v Košiciach, veľmi sa ospravedlňujeme za správu, že nebudeme môcť cestovať do vášho nádherného mesta a ponúknuť vám noc plnú „Fullmoon Madness“. Náš tourbus sa pokazil v chorvátskom Zadare a neboli sme schopní v požadovanom čase zabezpečiť jeho opravu. Slová nedokážu opísať naše sklamanie a môžeme si len predstavovať, akí sklamaní musíte byť, keď čítate tieto riadky. Spravíme všetko, čo je v našich silách, aby sme sa čoskoro vrátili a ponúkli vám noc, ktorú si zapamätáte! Dovtedy, buďte si istí, že ostávate v našich Vlčích srdciach. “ 
Pokiaľ bude možné, aby sa uskutočnil náhradný termín, ktorý sa v súčasnosti rieši s manažmentom kapely, bude spustený nový predpredaj. Vstupenky je nutné vrátiť na miestach, kde boli zakúpené. Fanúšikom sa za vzniknutú situáciu veľmi ospravedlňujeme.

Adela Melová / Apocalypse Booking
Top