ČERVENÍK 2012

Dátum: 10. - 11.08.2012
Miesto konania: Červeník
Čas: od 15:00 hod.

SKUPINA ABBA mieri na festival do Červeníka !

Festival Červeník otvorí svoje brány už po 47. krát v dňoch 10.-11.8.2012. Po roku sa opäť stretneme v amfiteátri malebnej dedinky Červeník pri Trnave. Čaká nás množstvo skvelých vystúpení a noviniek.

Pre najmenších je pripravený v doobedňajších hodinách počas piatku a soboty skvelý program s atrakciami a zmrzlinou pre deti do 10 rokov zadarmo ! Festivalom nás bude sprevádzať jeden z najlepších moderátorov akých na Slovensku máme a tým je Richard Vrablec.

Tradičný festival hudby a tanca čaká tento rok skutočná lahôdka. Až z ďalekej Austrálie k nám mieri jediný povolený „cover“  skupiny ABBA a to Björn Again! Pod totuto značkou sa skrýva vtipný austrálsky projekt koncertujúci  po celom svete, ktorý vznikol v roku 1988 v Austráli. Typické piesne ABBA vychádzajú z karnevalovej refrénovej melodiky, vokálnej zvukomalebnosti a podmanivého tanečného rytmu.  Bjorn Again koncertujú  v zložení : Aileen McLaughlin si hovorí „Agnetha Falstart“, TJ“Davisová je „Frida Longstokin“, Toby Boyle – „Bjorn Volvo-Us“ a Robin Scott vystupuje ako „Benny Anderwear“. Počas show nám predstavia špeciálnych hostí, napríklad tancujúcu kráľovnú počas skladby „Dancing Queen“. Samozrejme odznejú i ďalšie obrovské hity ako „Money, Money“, „Mamma mia“, „Fernando“ , „Thank you for the music „ či oslavná „The winner takes it all“ .

Organizátor Dušan Drobný : „ Festival Červeník  je pre mňa festivalom tradície a v tomto kontexte som šťastný, že sa nám opäť podarilo zabezpečiť svetové meno akým Björn Again nepochybne je. Ich repertoár je spomienkou na mladosť  nielen pre mňa, ich piesne pozná aj mladá generácia a preto verím, že potešíme všetky generácie účastníkov“.

Skvelý program počas oboch dní doplnia už tradičné hviezdy slovenského hudobného neba ako Tublatanka, Zoči Voči, Desmod, AMO, Konflikt, AC/DC revival, Pretty Cool, Gladiator, Smola a Hrušky, Zuzana Smatanová či Beata Dubasová a mnohí ďalší.

Vstupenka na Červeník 10.08.2012

vstupenka na Červeník 11.08.2012

Permanentka na Čeveník 10.-11.08.2012

Top