Sony Xperia Freestyle X–Night

V novom termíne 3.11. príde aj
český miláčik a šampión Libor Podmol

Skvelá správa pre milovníkov adrenalínu a vône spáleného benzínu! Organizátori motokrosovej show Sony Xperia Freestyle X – Night získali nový termín na konanie akcie – divákov čaká ešte kvalitnejšie štartové pole, vyššia dávka adrenalínu a ešte mohutnejší nápor emócií.

„Jeden z pretekov šampionátu MS vo freestyle motokrose preložili a hrozila kolízia s našim termínom. Našťastie bolo v kalendári zimného štadióna Ondreja Nepelu voľné okienko 3. novembra,“ oznámil Jozef Murín z Boardcore Agency. Zároveň potvrdil účasť miláčika  fanúšikov – špičkového českého jazdca a svetového šampióna Libora Podmola, ktorý skáče ako z inej planéty...

Na štartovej listine bude aj slovenský zástupca. Pred domácim publikom sa v súboji o prémie 20 000 eur predstaví rezident Branislav Nikš. Vlani o účasť prišiel pre zranenie a teraz sa bude chcieť určite vytiahnuť aj pred svojim novonarodeným synom.

„Predpredaj vstupeniek naznačuje, že ľudia sa na najšialenejšiu akciu roka tešia! Pre fajnšmekrov chystáme novinky v súvislosti s profilom trate. Zdvojený dopad  umožní tzv. synchro jazdy, aby v jednej chvíli boli v akcii naraz až traja borci,“ dodáva promotér Jozef Murín, ktorý sľubuje, že týmto ťahom sa zvýši úroveň zážitku pre divákov.

Všetky doteraz zakúpené vstupenky ostávajú aj po zmene termínu na 3. novembra 2012 v platnosti. Lístky (viac na  www.tickeportal.sk) sú v predpredaji za jednotnú cenu 25 eur. Rodiny či partie nadšencov však môžu ušetriť, ako využijú zvýhodnené vstupné Trio a Quatro pre 3 resp. 4-členné skupiny.

Viac info na www.fmX.sk

Vstupenky na podujatie Sony Xperia Freestyle X–Night 3.11. 2012 v predaji!

Top