RICHIE KOTZEN

RICHIE KOTZEN

Miesto: Majestic Music Club, Bratislava
Datum: 19.11.2012 o 20:00hod.

Plocha sedenie: 27 €
VIP:  39,90 € (vlastný barom, WC, priestor na fajčenie, 3x pivo, alebo 3x 2cl vína, art vstupenka, podpis karta)  
ZŤP na vozíčku: 6 €

„Nie som obeťou nahrávacích spoločností, nikto mi nehovorí, ako mám robiť svoju muziku.“
Do tretice sa k nám vracia súčasná svetová gitarová špička, multiplatinový skladateľ, excelentný spevák a sexidol - Richie Kotzen.
Narodil sa v roku 1970 v Pensylvánii a od šiestich rokov nerobil nič iné, než hral na gitaru a piano. Samo-zrejme chodil aj do školy, ale celý svoj voľný čas venoval cvičeniu, a to hlavne jamovaniu s nahrávkami púšťanými v rozhlasových staniciach.
Mimoriadne talentovaný chalan potom za pomoci vyhláseného vyhľadávača gitarových talentov Mika Warneyho vydal debutový album a prvú videoškolu vo svojich osemnástich !
Postupom času prešiel mnohými štýlmi a spoluprácou s množstvom muzikan-tov (Poison, Mr. Big, Stanley Clark, Greg Howe...), začal sa viacej venovať spevu a komponovaniu rockových skladieb. Dnes má už silnú základňu fanúšikov po celom svete, napríklad špeciálne v Japonsku bol špeciálny hosť koncertného turné Rolling Stones. Richie je bezpochyby gitarovým velikánom, aj keď už v súčasnosti nehrá ta-ké divočiny, ako predvádzal na spoločných CD s Gregem Howem. Je už trocha inde a je rád, že to tak je. Veľa koncertuje a nahráva, zreje do famóznej úrovne po všet-kých stránkach – ako skladateľ, gitarista a bez debaty aj ako spevák. Nekončiace zastávky jeho vystúpení zdobia mapu sveta ako perlový náhrdelník a Richie vysvet-ľuje svoj koncertný apetít slovami:
„Pre mňa je hudba hlavne živé hranie, pretože každý koncert a každá pieseň je za-každým nový a originálny moment, nová skúsenosť. Aj keď akordy sú  rovnaké a me-lódie tiež, je každý koncert originálom.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie RICHIE KOTZEN

Top