ERNIE WATTS prvý krát na Slovensku!

ERNIE WATTS prvý krát na Slovensku!

Jazzová jeseň v Bratislave ešte nekončí. 28. novembra si fanúšikovia jazzu prídu na svoje na Gypsy jazz festivale. Druhý ročník festivalu opat ponúka renomovaných domácich a svetových hudobníkov.
Na 2. ročníku prvý krát na Slovensku vystúpi legendárny saxofonista  Ernie Watts. Ešte skor ako sa začal venovat jazzu, stal sa známym v popovej a r and b hudbe. Dokonca absolvoval turné so skupinou Rolling Stones. Ernie Watts získal 2 x ocenenie Grammy ako inštrumentalista.V Bratislave svoje umenie predvedie so svojim quartetom. Popri Ernie Wattsovi diváci uvidia aj speváka Berca Balogha v novom projekte Jazzonance na
ktorom sa producentsky podielal klavirista Lubos Šrámek.Band okolo nich budu tvorit jazzove špičky , ako Matus Jakabčic a Marian Ševčík. Organizátor festivalu Milo Suchomel sa tento raz predstavi v novom projekte Jazz in the city v zložení Juraj Griglák, Martin Valihora, Pavol Bereza .

Na festivale nebudu chýbať ani krásne neźnejšie polovičky, kubánska flautistka a vocalistka
Glenda Lopez a speváčka z Čiech Monika Bagárová, ktorá zároveň pokrstí nove CD B.Balogh and Šramek Jazzonance a moderátorka Klaudia Guzová z Jojky..

Gypsy jazz festival odštartuje o 19 tej v Clube Loft na Tovarenskej 14.
 
www.milosuchomel.com

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Gypsy Jazz festival 2012

Top