Uprising Winter Edition 2012

Uprising Winter Edition už budúci týždeň!

Festival Uprising sa stal behom svojej 5 ročnej histórie druhým najväčším festivalom na Slovensku a najrýchlejšie rastúcim slovenským festivalom.

Atmosféru tohto festivalu zachyťuje nové video „UPRISING REGGAE FESTIVAL 2012 Official Aftermovie“ (link), ale najlepšie bude ju zažiť na vlastnej koži už 14.decembra v bratislavskom Ateliéri Babylon na treťom ročníku Uprising Winter Edition.

Zimný Uprising sa bude niesť v duchu britskej soundsystémovej kultúry a headlinermi sú jej najpovolanejší predstavitelia. Britská ikona reggae a ragga-jungle General Levy a svetovo najvýraznejšia postava jungle hudby Congo Natty, ktorý si so sebou do Bratislavy prinesie aj pôvabné speváčky Nãnci & Phoebe. Zo Škótska priletí aj chýrny soundsystém Mungo's Hi Fi a malá veľká žena indického pôvodu Soom T. Slovenskú scénu budú reprezentovať Štúdio Konečná Soundsystem, Natty Youth Sound, Superior a Ghetto Youths Sound. Hrať sa bude na 2 stagoch.

Prídite zažiť tú jedinečnú atmosféru Uprisingu už 14.12. do Ateliéru Babylon v Bratislave. Lístky kúpite v sieti Tickeportal alebo osobne v bratislavskom Batelieri (Továrenská 14).

Viac info na
www.uprising.sk
www.kulturise.sk
www.fb.com/uprisingreggaefestival

Uprising 2012 Official Aftermovie -- http://youtu.be/zrit3SWwpmg

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Uprising Winter Edition 2012

Top