IAMX

IAMX

Miláčik publika - excentrický Chris Corner - sa s projektom IAMX opäť vracia na Slovensko! Svoju novú šou s označením "full-on aural and visual attack" predstaví bratislavskému publiku v nedeľu 14. apríla v klube MMC na Karpatskej ulici. Predaj vstupeniek štartuje v pondelok 17. decembra v sieti Ticketportal.

Vstupenky:
Do konca roka 2012: 19 €
Od 1.1. 2013: 24 €
Na mieste: 30 €
VIP: 35 €
V cene VIP vstupenky je miesto na samostatnom uzavretom balkóne s výborným výhľadom priamo na pódium. Nechýba VIP bar s obsluhou, exkluzívne sedenie pri stolíkoch, občerstvenie (slané tyčinky, zemiakové lupienky, oriešky), súkromný fajčiarsky salónik, VIP toalety.

Berlínsky IAMX prináša plnohodnotný audio-vizuálny útok, ktorý nesmrteľnou kultovosťou vyráža dych a ako lačná šelma čaká na každý, aj najdrobnejší pohyb. Po troch mimoriadne úspešných albumoch a niekoľkých svetových turné s kapelou Sneaker Pimps, kde pôsobil ako zakladajúci člen, spevák, skladateľ i producent, dáva Chris priestor svojmu projektu IAMX. Od počiatkov jasne demonštruje svoju snahu o nezávislosť na komerčnom priemysle. Vydáva nekompromisné nahrávky s dôrazom na vytvorenie pevného puta medzi hudbou a fanúšikmi. Podarilo sa mu vytvoriť neustále rastúce hnutie s posolstvom šíriacim sa hlavne ústnym podaním a na online sieťach. Od vzniku v roku 2004 vydal IAMX štyri albumy, ktoré križujú celé spektrum hudobných žánrov: od electro cez dance, experimental burlesque až po "stripped-down pulsating ballads without losing its very-human soul". Koncerty projektu IAMX po celej Európe bývajú beznádejne vypredané. Práve živé vystúpenia sú, ako vraví sám Chris, ozdobou projektu. Neuveriteľné kostýmy, vizuálne projekcie vytvorené samotným Chrisom Cornerom, výbušnosť a vášeň... kapela dáva do koncertu všetko! Očakávaný, v poradí piaty štúdiový album The Unified Field sa na trhu objaví začiatkom roku 2013.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie IAMX

Top