Koncert skupiny SPOCK´S BEARD

Koncert skupiny SPOCK´S BEARD

11. mája od 20:00
MMC, Karpatská 2, Bratislava

ZŤP na vozíčku: 6 €
Voľné sedenie plocha: 28 €
Voľné sedenie balkón: 33 €
VIP balkón: 40 € + občerstvenie, pamätná grafika

Prog rocková skupina skvelých muzikantov, zreteľne ovplyvnená artrockovými titánmi Yes, Genesis či Gentle Giant. Bola založená začiatkom 90. rokov inštrumentalistami a štúdiovými hráčmi, ktorých kvality a talent využili slávne osobnosti svetového šoubiznisu. Debutovali albumom „In the Light“ (1994) hudobnými kritikmi ospevovaný ako prog rockový album desaťročia.

V marci kvintetu vychádza v poradí jedenásty album  „Brief Nocturnes and Dream-less Slep“, ktorý je aj hlavným dôvodom aktuálne plánovaného turné.

SPOCK´S BEARD vystúpia v zložení:
Ryo Okumoto (klávesy, zbory) –  spolupracoval s Philom Collinsom, Ericom Claptonom,  Arethou Franklin, Barry Whiteom, Ericom Burdonom, Kitaro...
Dave Meros (basa, zbory, klávesy) - koncertoval a nahrával s Bobby Kimballom (Toto), Simonom Phillipsom, Steve Lukatherom, Glenom Hughesom, Ericom Burdonom (The Animals)...
Alan Morse (gitara, zbory) spolupracoval napr. Spencer Davis Band a jeho hra je tiež súčasťou mnohých filmových projektov. Z tejto oblasti je iste zaujímavá jeho spolupráca s Chuckom Norrisom.
Jimmy Keegan - (bicie, zbory) Carlos Santana - album Supernatural
Ted Leonard – (spev, gitara) pôvodný spevák prog rockerov Enchant zo San Fran

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Koncert skupiny SPOCK´S BEARD

Top