URIAH HEEP

URIAH HEEP

Dátum: 22. Septembra 2013 o 20 hod
Miesto a mesto: Nitra, Divadlo Andreja Bagara, Svätoplukovo nam. 4
Sedenie pod pódiom: 55€
Kategória A: 45€
Kategória B: 35 €
ZŤP na vozíčku: 6€

Stále svieži, vyzretí ako najkvalitnejšie víno, neustále na cestách a v plnej kondícii. Po dvoch ostatných štúdiových albumoch „Wake the Sleeper“ (20010) a „Into the Wild“ (2011) stále žiada-ní URIAH HEEP miera s novým programom na Slovensko.  Skupina bude na  európskom turné a podarilo sa rezervovať aj jeden termín našim fanúšikom. Uriah Heep na novom turné navštívia vo svojej nitrianskej premiére exkluzívne priestory Divadla Andreja Bagara. Po domácich legendách ako Fermata, Collegium Musicum či Zelenej pošte, prvý krát v histórii DAB rozozvučia divadelnú sálu legendárne hity svetovej klenotnice rocku. „Uriáši“ v minulom režime u nás doslova zľudoveli predovšetkým vďaka nesmrteľnej „Lady in Black“, na koncerte budú pochopiteľne prehrávať repertoár z najslávnejších pesničiek akou je aj uvedená skladba. Predstavia však aj novinky, tie boli zložené bez tlaku na každoročný kolotoč - nahrávka, album, turné. Cítiť, že jadro Uriah Heep v zložení Box, Lanzon, Bolder a Shaw hrajú spolu už cez dvadsať rokov a sú kompaktným týmom umelecky a zrejme aj po ľudskej stránke. Pri tak závideniahodnom počte koncertov ročne to inak ani nie je možné.

Priaznivci legendárnych Britov sa na nadchádzajúcom vystúpení v Divadle Andreja Bagara v nedeľu  22. Septembra môžu tešiť na nesmrteľné pesničky ako  Easy Livin (Demons and Wizards - 1972), Sweet Lorraine (The Magician’s Birthday 1972) Stealin (Sweet Freedom - 1973). Lady in Black je pevnou súčasťou playlistov väčšiny rádií po svete.
Skupina Uriah Heep vystúpi 22. Septembra v DAB v zostave:
Mick Box gitara, spev, Bernie Shaw spev, Trevor Bolder basa, spev, Phil Lanzon klávesy, spev, Russell Gilbrook bicie, spev

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie URIAH HEE

Top