POP fest Zelená voda

Zelená voda ožije popom!
Prvý ročník POP Fest Zelená voda privíta spevácke hviezdy zo Slovenska i Čiech.

Bratislava/ Nové mesto nad Váhom, 01. júl 2013 – Jednodňový open air festival popovej hudby POP Fest Zelená voda otvorí svoje brány už 14. júla. V priestoroch prírodného amfiteátra na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom sa predstavia skupiny zo Slovenskej republiky, ale aj Čiech. Hlavnou hviezdou večera bude momentálne najobľúbenejšia slovenská kapela v Európe Peter Bič Project.

Hneď vedľa pláže v jedinečnom prostredí amfiteátra na Zelenej vode v nedeľu, 14. júla vypukne popové šialenstvo. Koncertnú šnúru začne mladá skupina z Vranova nad Topľou Frequency. Alternatívna popová kapela vznikla v roku 2010 no za krátky čas si získala obľubu. Toto leto ťahajú festivalovú šnúru a POP Fest je ich piata zastávka. Vystrieda ich domáca formácia z Nového Mesta nad Váhom Fuera Fondo so svojím „SKA-reggaeovým – temne heavy-metalovým“ štýlom.
Českú republiku na festivale bude zastupovať Monika Bagárová. Pochádza z muzikantskej rodiny. Svoje nadanie pre spev ukázala už ako sedemročná prednesom náročných jazzových štandardov. Miláčikom publika sa stala počas československej talentovej súťaže. Slovákom sa najviac priblížila duetom so stálicou na slovenskej popovej scéne - Robom Opatovským, ktorý tiež vystúpi v jedinečnom prírodnom prostredí Zelenej vody. Spevák svoju sólovú kariéru začal v polovici 90.-tych rokov. Má na svojom konte už 10 albumov a v súčasnosti pripravuje novú platňu. Nedávno sa vrátil z New Yorku, kde okrem naberania inšpirácie pre svoju novotinu zahral aj na Manhattane.
Na záver to na POP Feste rozbalia ako vždy vo veľkom štýle Košičania  Peter Bič Project známi najmä  hitom Hey Now. Odvtedy vydali svoj prvý album a preslávili sa aj v zahraničí. Ich skladby sú okrem Slovenska a Českej republiky známe  aj v iných európskych krajinách ako napríklad v Slovinsku, Dánsku, Švédsku, Poľsku.
Po skončení koncertov sa však zábava neskončí. Na nadšencov popu od polnoci do 4:00 ráno čaká veľkolepá diskotéka pod holým nebom. V úlohe DJ-a sa predstaví Marco Van Pollo.

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie POP fest Zelená voda

Top