Dynamic Sound vol. 2 presents: TOMCRAFT

Dynamic Sound vol. 2 presents: TOMCRAFT

Párty Dynamic Sound sa opätovne vracia do bratislavského Babylon klubu. Na jar sme privítali po prvý krát v Bratislave legendu svetovej tanečnej scény Maura Picotta a aj náš ďaľší hosť sa radí medzi legendy tiež  – nemecký producent a dj Tomcraft, ktorý oslavuje dvadsať rokov na svetovej hudobnej scéne.
Do širokého povedomia verejnosti sa dostal v roku 2002 svojim klubovým hitom Loneliness a behom ďaľších šiestich rokov vydal 4 úspešné albumy a ďaľšie úspešné skladby ako Prozac alebo Overdose. Napriek svojmu úspechu sa nebál kombinovať rôzne hudobné žánre a spolupracoval s umelcami od speváka Bloodhound Gang Jimmyho Popa až po rapera Sida alebo soulového speváka Xaviera Naidoo.  V roku 2003 založil vydavateľstvo Great Stuff recording, ktoré pomohlo v kariére mnohým ďaľším nemeckým umelcom na tanečnej scéne. V roku 2012 sa Tomcraft vrátil k svojim hudobným koreňo u vydavateľstva Kosmo Records. Jeho kreativitu a schopnosť tvoriť hity si môžete overiť aj na jeho poslednom albume, príznačne nazvanom “20 Years”.
Zástup podporujúcich umelcov začne jedna z najrešpektovanejších slovenských djských osobností Dj Schimek. Senický dj, ktorý stál pri zrode klubovej scény u nás a ako jeden z mála sa presadil aj za hranicami v Poľsku, prinesie so sebou svoj typický zvuk, plný progresívneho techna s množstvom perkusií, mocným basom a energickými nástupmi.
Náš ďaľší hosť pochádza z Čiech, kde si postupne buduje rešpekt a uznanie kolegov z branže. Phil Albedo, vlastným menom Ľubomír Žáček, sa narodil na Morave a už od detstva iklinoval k elektronickej hudbe vďaka vplyvu skupín ako Depeche Mode, Prodigy alebo Fatboy Slim. Dnes 24-ročný dj, promotér a začínajúci producent postupne prešiel od trancu a tech-trancu až k dnešnému soundu, balancujucému medzi tech-housom a techno, ktoré dopĺňa o vlastné kreatívne nápady. Môžete sa tešiť na pôsobivý set s kvalitným mixom, pozitívnou energiou a spontánnym vývojom.
Michell De Funk aka T MIKE, vlastným menom Michal Garaj, je promotér, Dj a zakladateľ stredoslovenského bookingu Techron.sk. V priebehu pár rokov sa postupne vypracoval až medzi slovenskú djskú smotánku a jeho aktivity vyvrcholili tento rok organizovaním jedinečných stretnutí slovenskej undergroundovej scény pod názvom Mýtnik open air, na ktorých sa zúčastnilo až 80 djov. V priebehu tohto roka si zároveň zahral na množstve letných festivalov u nás, aj v Českej republike.
Našim posledným hosťom je dlhoročná osobnosť slovenského techna Miss Rodez. Aktívny už vyše 10 rokov, počas svojej kariéry bol djom, promotérom aj producentom a ako jeden z mála mal možnosť predviesť svoje umenie aj v mekke tanečnej hudby v Londýne. Jeho dlhoročné krédo je, že nikdy nehrá pre seba, ale vždy pre ľudí pretože párty je o nich a hlavne pre nich.
Lineup nám uzatvára náš rezident a zároveň promotér tejto párty Peťo Hrajnoha, alias Jeffry Baker.
Druhé vydanie párty Dynamic Sound si dalo za cieľ pritiahnuť vás do klubu počas vianočných sviatkov, preto sme sa rozhodli pre naozaj zaujímavý dátum 25.decembra, na 1. Sviatok vianočný. Bratislavský Babylon sa osvedčil ako jedno z mála skutočne klubových miest, kde sa hudba dá naplno vychutnať v kvalitnom zvuku a s dostatočným priestorom.  Ak bol Mauro Picotto klubová udalosť jari, je Dj Tomcraft náš príspevok ku krásnym Vianociam 2013 a k ukončeniu skvelého hudobného roka. Tešíme sa na vás.

Dynamic Sound vol 2. Presents: DJ TOMCRAFT, DJ SCHIMEK, PHIL ALBEDO,T MIKE, MISS RODEZ, JEFFRY BAKER
18.mája 2013, Babylon Klub, Kolárska 3, Bratislava
Fb event a aktuálne informácie:
https://www.facebook.com/events/214717512039468/

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Dynamic Sound presents: TOMCRAFT

Top