DR. MOTTE:THE FATHER OF THE LOVEPARADE

DR. MOTTE:THE FATHER OF THE LOVEPARADE

Dátum/Date: 13.12.2013 o 20:00h.
Miesto konania/Place of event: Spirit Club, Šafárikovo námestie 79/7, Bratislava, Slovakia
Vstupné/Entry: od 8,-EUR

Popis/Description:
DR. MOTTE prvý krát na Slovensku v Spirit Clube!
V piatok 13-teho sme si pre vás v rámci otváračky nášho Spirt Clubu pripravili naozajstnú lahôdku, punkáča z Berlina otca „Loveparade“ DR. MOTTE-ho.
V Bratislave sa predvedie klasik európskej techno scény. Otec uletenej LOVEPARADE – legendárnej party, na ktorej sa počas sedemnástich rokov zabavili milióny ľudí. Hrdina celej generácie clubberov príde svoje posolstvo odovzdať prvýkrát aj na Slovensko.
Dr. MOTTE (Mattias Roeingh) stojí za gramcami už takmer tridsať rokov. Aj vďaka nemu sa z Berlína stalo hlavné mesto európskej elektroniky. Je motor, ktorého rachot rozbúchal už tisíce parketov. Inak to nebude ani v piatok 13. 12. 2013 v Spirit klube na Šafárikovom nám.
Mattias v 80´rokoch hral v punkovej kapele (Toten Piloten), aby v ich polovici pričuchol k bassu, gramofónu a mixu. Od tej doby sa začína formovať budúci veľmi úspešný dj, producent, promotér a veľvyslanec elektronickej hudby na svete!
To, čo predvedie slovenskému publiku po prvý raz, a nie len slovenskému ale aj regiónu v ktorom, ako vraví ešte nehral, si nenechaj ujsť. Vypočuť si dlhoročné skúsenosti s elektronikou od takého punkáča sa v klubovej verzií neodohráva každý víkend...

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie DR. MOTTE:THE FATHER OF THE LOVEPARADE

Top