Čínsky národný cirkus 2014 – Shanghai nights

Najlepšia svetová akrobatická show SHANGHAI NIGHTS – čínsky zázrak medzi včerajškom a dneškom - už v marci na Slovensku

Čínsky národný cirkus, prezentujúci akrobatické umenie s tradíciou staršou ako 2000 rokov v bezkonkurenčnej, jedinečnej show, mieri za divákmi s novým programom SHANGHAI NIGHTS.
24. marca vystúpi v Bratislave a je isté, že to bude nevídaný zážitok. Mladý súbor tridsiatich výnimočných čínskych artistov Vás tentokrát pozýva na výlet do Šanghaja, čarovného prístavného mesta, prostredníctvom ktorého sa po tisícročia nedotknutá čínska kultúra v 20. storočí začala otvárať svetu. Nový je nielen príbeh, približujúci pozoruhodnú epizódu čínskych dejín, ale i strhujúca hudba, ktorá ho sprevádza. Nové sú i unikátne akrobatické čísla, opäť posúvajúce hranice možného. Vďaka veľkému záujmu aj o tohtoročné predstavenie ostáva už len pár voľných vstupeniek.
„Čínske akrobatické majstrovstvo sa pomaly dostáva do povedomia ľudí, poznajú ich z televízie, filmov, pre niektorých reprezentuje stále obľúbenejší tzv. nový cirkus, teda cirkus bez zvierat. Avšak predstavenie Čínskeho národného cirkusu sa nedá s ničím porovnať. Vidieť na vlastné oči tú neuveriteľnú akrobatickú schopnosť a mentálnu silu čínskych artistov... Na to proste nikdy nezabudnete,“ hovorí Ladislav Knos, ktorý sa desiatky rokov pohybuje vo svete medzinárodného cirkusu.
Čínsky národný cirkus oslávi tento rok 25 rokov existencie, na počesť tohto výročia vznikla najvýpravnejšia a najprepracovanejšia show v histórii – SHANGHAI NIGHTS, s ktorou súbor počas štvormesačného turné obíde celú Európu. Nemecko, Rakúsko, Švajčiarsko, Českú republiku, Slovensko... V pláne je takmer 200 predstavení a spolu iba 5 dní voľna, čo vyžaduje obdivuhodné nasadenie a profesionálny prístup od artistov i technického a organizačného štábu.
„Keď diváci aplaudujú, som dojatá, je to skvelá odmena, ale uvedomujem si, že to nie je len tak zadarmo, musíme sa stále pripravovať a trénovať, aby bolo vystúpenie perfektné. S akrobaciou som začala v piatich rokoch, denne trénujem 2-3 hodiny, aby som sa udržala v dobrej kondícii,“ hovorí jedna z členiek Čínskeho národného cirkusu.  

FOTO -
https://skydrive.live.com/redir?resid=94D6F6E181184000!3217&authkey=!ANjc08MyFKLH4BU&ithint=folder%2c.jpg  
VIDEÁ
Sama doma v ČT 29.1.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1148499747-sama-doma/214562220600015/obsah/305433-cinsti-akrobate-jan-lepsa-phdr-polana-bregantova/
Blesk
http://tv.blesk.cz/video/1921862/co-dokaze-pusou-cinska-akrobatka-podivejte.html
Rozhovory
http://www.youtube.com/watch?v=AQ0TAeaQ4ec
http://www.youtube.com/watch?v=aLPlqnKGYKY
http://www.youtube.com/watch?v=ZQx_KQ-K05I

VSTUPENKY/TICKETS na podujatie Čínsky národný cirkus 2014 – Shanghai nights

Top