Detail info
Close

INEKAFE

INEKAFE

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

PREDAJ MOŽNÝ LEN FORMOU HOMETICKET! 

Rozlúčka s letom bude tentokrát na Kysuciach jednoducho úplne iné kafe. Na Skalitom privítame legendárne INEKAFE a skvelých predskokanov MAD FREQUENCY. Tešíme sa na Vás a parádnu atmosféru, ktorá vždy na miestnom amfiteátri zavládne a je veľkým bonusom pre vystupujúce skupiny, ktoré sa na Skalité opakovane radi vracajú.

Program :
20:00 - 20:45 MAD FREQUENCY
21:15 - 22:45 INEKAFE

Skupina INEKAFE po opätovne vynútenej koncertnej pauze zapríčinenej pandémiou COVID-19 absolvuje koncertnú sezónu LETO 2021, ktorá bude trvať od začiatku júla  do konca septembra.

INEKAFE počas celej svojej 26-ročnej histórie (1995 – 2021) vydali 13 hudobných nosičov (7 radových albumov, v prvopočiatkoch ešte 2 demo albumy, ktoré neskôr vyšli ako 1 oficiálny album, 2 výberové best of albumy a 1 DVD) v niekoľko stotisícových nákladoch. Do éteru vypustili doteraz presne 36 singlov, pričom zatiaľ posledným je skladba Všetky skladby sveta z júna tohto roku. Ich chytľavé pesničky ako Ráno, Ružová záhrada, Ďakujeme Vám, Úspešne zapojení, Vianoce, Špinavé objatie, 090x, Kašovité jedlá, Právo na šťastie, Spomienky na budúcnosť a desiatky ďalších si spievajú už dve generácie ľudí a dlhodobo patria k headlinerom akýchkoľvek podujatí…

INEKAFE hrá v zložení: Vratko Rohoň – spev, gitara / Vlado Bis – basgitara, vokály / Jozef “Dodo” Praženec – bicie, vokály.

Všetky info na www.inekafe.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top