Detail info
Close

Hurricane Factory TATRALANDIA

Hurricane Factory TATRALANDIA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Miesto konania/Place of event: Hurricane Factory TATRALANDIA, Brezovec 1090, Liptovský Mikuláš

 

Hurricane Factory TATRALANDIA je jediný veterný tunel na Slovensku a v širšom okolí. Nachádza sa v Liptovskom Mikuláši pri Aquaparku Tatralandia. Je to miesto, kde si môžete vyskúšať aké je to lietať a vznášať sa.
Lietanie v tuneli je určené pre všetky fyzicky zdravé osoby od 5 rokov, resp. 110 cm. Nie je potrebná žiadna predchádzajúca skúsenosť alebo špeciálna príprava, lietať môžu dospelí aj deti, profesionálni skydiveri, či dokonca aj imobilní ľudia.
V presklenej letovej komore s priemerom 4,3 metra a celkovej výške tunela 14 metrov prúdi vzduch rýchlosťou až okolo 270 km za hodinu, čo zodpovedá sile hurikánu. Vy však lietate v bezpečnej výške a pod neustálym dohľadom skúseného inštruktora. Pomocou znakov Vám inštruktor ukazuje ako ovládať svoje telo a v krátkom čase Vás naučí pohybovať sa v prúde vzduchu.
Do veterného tunela Hurricane Factory sa dostavte aspoň 60 minút pred Vašim letom. Môžete mať so sebou doprovod, ktorý Vás môže počas letu sledovať, fotiť alebo natáčať. Každý letec absolvuje pred letom inštruktáž, kde sa oboznámi s tým čo ho čaká a naučí sa základné princípy lietania v tuneli (základná letová poloha, signály na komunikáciu s inštruktorom a iné). Následne Vám zapožičiame kombinézu, okuliare a helmu. So sebou si prineste pohodlné tričko pod kombinézu a tenisky na šnurovanie.
Letci sa dostanú do prúdu vzduchu dverami v spodnej časti letovej komory tak, že na prúd vzduchu si jednoducho ľahnú. Náš inštruktor Vám pri vstupe pomôže. Ucítite, ako Vaše nohy prúd vzduchu zdvihne a budete lietať v tzv. základnej pozícii. V letovej komore lietate vždy v prítomnosti inštruktora, ktorý Vás učí ako ovládať svoje telo počas letu a dbá o Vašu bezpečnosť. Letci sa v tuneli striedajú po krátkych vstupoch (1,5 min).
Fotiť a natáčať Vás môže Váš sprievod cez sklo letovej komory. Môžete si však zakúpiť aj profesionálne video Vášho letu na DVD priamo u nás.
Viac informácii na recepcia@hurricanefactory.com, 00421 903 544 331. 

WIND STARTER – 1 vstup do tunela (2 min) rovnajúci sa 2 zoskokom z lietadla z výšky 4500 m. Wind Rider je ideálny zážitok pre nováčikov, vyhraď si naň hodinu a pol tvojho času. Sprevádzať ťa bude profesionálny inštruktor, v cene je zaškolenie a zapožičanie výstroje. Cena 40 EUR.
 
RIDE A STORM – 2 vstupy do tunela (spolu 3 min), ktoré sa rovnajú 4 zoskokom z výšky 4000 m. Priprav sa na netradičný zážitok, ktorý ti vyčarí úsmev na tvári. Ride a Storm trvá hodinu a pol a zahŕňa školenie s inštruktorom a zapožičanie výstroje. Cena 60 EUR.
 
TORNADO FLYING HIGH – 4 vstupy do tunela (spolu 6 min), rovnajúce sa zoskoku z výšky až 15 km. Počas neustáleho dohľadu inštruktora si osvojíš základne princípy lietania vo veternom tuneli. Inštruktáž a výstroj sú v cene. Cena 109 EUR.
 
HURRICANE RECRUIT – špeciálny akciový produkt pre tých, ktorí sa chcú venovať tomuto športu intenzívnejšie. Balíček obsahuje 5 vstupov do tunela (spolu 10 min), teóriu a nácvik polôh s tvojim inštruktorom, tričko Hurricane Factory a členstvo v Hurricane Flyers Clube, kde možno lietať za zvýhodnené ceny. Teraz za akciovú cenu len 85 EUR!

FUNFLIGHT - Family Flight – Lietajte spoločne ako rodina alebo súťažte medzi sebou. Family flight zvládne dieťa od 5 rokov ale aj dôchodca. Čakajú na Vás 3 lety, počas ktorých každý z Vás zažije 2 nezabudnuteľné minúty vo veternom tuneli. Balíček je možné rozdeliť medzi dvoch dospelých a jedno dieťa do 12 rokov. Cena: 109 EUR.

Poznámka: jednotlivé produkty nie je možné rozdeliť do viacerých dní alebo rezervácií

VIAC INFORMÁCIÍ:
• Platnosť 12 mesiacov od dátumu zakúpenia • Ceny sú vrátane DPH • Zmena cien vyhradená • Klient zakúpením produktu súhlasí s prevádzkovým poriadkom Superfly
• Minimálny vstup do tunela je 2 minúty • Jednotlivé produkty nie je možné rozdelit do viacerých dní či rezervácií
• Kompletné zaškolenie pred letom a zapožicanie vybavenia je v cene
• Registrácia na recepcii Hurricane Factory je potrebná 60 min. pred rezervovaným letovým časom • Lietanie pre osoby mladšie ako 18 rokov je možné len so súhlasom zákonného zástupcu.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Hurricane Factory TATRALANDIA
picture Hurricane Factory TATRALANDIA
picture Hurricane Factory TATRALANDIA
Top