Detail info
Close

SUZI QUATRO

SUZI QUATRO

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Cena/Price: od 59,00 € 

Vstupenky je možné zakúpiť výhradne v pracovné dni v čase 9:00 - 16:30 na predajných miestach:

Metodova 6, OC Central, 821 08, Bratislava

 

Bližšie informácie o predaji a dostupnosti vstupeniek sú dostupné v pracovné dni v čase od 9:00 do 16:30 na tel. č.: 0918 944 588

Platba je možná iba kartou alebo v hotovosti, bez predošlej rezervácie. 
Na podujatia WienTicket nie je možné uplatniť darčekové poukážky Ticketportal ani poukážky Benefit Plus.

 

 

Moldavská cesta 32, Atrium Optima, 040 01 , Košice

 

Bližšie informácie o predaji a dostupnosti vstupeniek sú dostupné v pracovné dni v čase od 9:00 do 16:30 na tel. č.: 0905 149 577

Platba je možná iba kartou alebo v hotovosti, bez predošlej rezervácie. 
Na podujatia WienTicket nie je možné uplatniť darčekové poukážky Ticketportal ani poukážky Benefit Plus.

 

Ďalšie podujatia vo Viedni nájdete TU

Suzi Quatro je speváčka, basgitaristka, rozhlasová moderátorka a herečka s taliansko-maďarskými koreňmi. Narodila sa v Detroite a vyrastala v hudobníckej rodine. Prvú skupinu s názvom „Suzi Soul & The Pleasure Seekers“ založila ako 14-ročná so sestrami Patti, Nancy a Arlene. Talentovanú rockerku oslovilo americké vydavateľstvo Elektra Records, aby sa stala novou Janis Joplin. Suzi Quatro však odmietla zaplniť medzeru po zosnulej speváčke, chcela byť sama sebou. V roku 1970 začala Suzi pracovať na sólovej kariére s producentom Mickiem Mostom vo Veľkej Británii, čo jej prinieslo obrovský úspech. Suzi Quatro nahrala za svoju kariéry 16 hitov a predala viac ako 45 miliónov hudobných nahrávok. Na konte má 14 štúdiových albumov.

Dĺžka koncertu: cca 2 hodiny


Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: zľava pre ZŤP 25% z ceny vstupenky, zľava pre ZŤPS 25% a doprovod tiež zľava 25% z ceny vstupenky. Možnosť zakúpenia zľavnených vstupeniek pre ZŤP/ZŤPS+doprovod len do sektora Plocha a iba na predajných miestach po predložení daného preukazu!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture SUZI QUATRO
Top