Detail info
Close

Stanislav Štepka: ZMIEŠANÁ ŠTVORHRA

Stanislav Štepka: ZMIEŠANÁ ŠTVORHRA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Komédia

Po veľkom javiskovom „historickom dramatickom výlete“Radošinského naivného divadla a jeho autora Stanislava Štepku (Polooblačno, Sčista-jasna) k päťdesiatemu výročiu RND nasmerovali autor a divadlo svoju pozornosť opäť k najsúčasnejšej súčasnosti. V pripravovanej komediálnej „správe zo zápasu dňa“, ktorú Stanislav Štepka nazval Zmiešaná štvorhra, skúmajú typickými výrazovými prostriedkami Radošinského naivného divadla, teda humorom, satirou a vtipným herecko-režijným stvárnením, momentálny stav či kvalitu súčasného slovenského života, mieru nášho úsilia a najmä hľadania ľudského šťastia. V čom je zmysel ľudského šťastia? V zabezpečenom živote a v pekných veciach? Vo fungujúcich medziľudských vzťahoch? V krásnom snívaní? Autor a divadlo sa podujali na dvadsaťštyrihodinový, možno až indiskrétny výskum a pohľad do života dvoch úplne odlišných slovenských rodín, a takto chcú podať čo najkonkrétnejšiu správu o trpko-smiešnych účastníkoch tejto dedinsko-mestskej ľudskej zápasovej štvorhry či hry, v ktorej sa tak trochu nepriamo zápasí o zmysel ľudského šťastia. Hru Zmiešaná štvorhra v Radošinskom naivnom divadle režíruje režisér Juraj Nvota v dramaturgii Mirky Čibenkovej.

Dĺžka podujatia: 150 minút vrátane 1 prestávky

Zľavy: bez nároku na zľavy.

 

Zľavy pre deti, študentov, dôchodcov, zťp: bez nároku na zľavy.

Ticketportal nezodpovedá za zmenu účinkujúcich. Zmena programu vyhradená.

* Pozn. pre mesto MARTIN a ŽILINA: Vstupenky na predstavenia NIE je možné zakúpiť na predajných miestach, iba prostredníctvom internetu vo forme HOMETICKET - DOMA VYTLAČENÁ VSTUPENKA.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Stanislav Štepka: ZMIEŠANÁ ŠTVORHRA
Top