Detail info
Close

Vianočná pohľadnica

Bratislavské bábkové divadlo
Vianočná pohľadnica

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Katarína Jánošová

Vianočná pohľadnica

 

Nech sú Vianoce ešte veselšie! Netradičné vianočné príbehy vám rozpovedia šikovné ruky.

 

Pred Vianocami sa dejú skutočné zázraky. Ožívajú staré fotoaparáty i vianočné albumy plné vianočných fotografií. Viete, že každá fotografia rozpráva príbeh? Tie naše sú o Vianociach, hoci v nich nevystupujú ani anjelici, ani čertíci, možno jeden zablúdený Mikuláš. Sú o kaproch, psíkoch a komároch. O kamarátstve a blízkosti. Sú trochu smiešne a trochu dojímavé. Presne také, aké majú byť príbehy na Vianoce...

Fotografa Cyrila Cvaka vyhodia z práce tesne pred Vianocami. Nič iné, ako fotografovať nevie, a preto mu z celej záležitosti poriadne špliecha na maják. No keďže sú Vianoce, pritrafí sa mu jeden zázrak. Jeho starý fotoaparát ožíva. A keďže už nemôže fotografovať, rozpráva príbehy - príbehy vianočných fotografií. A tak sa pred nami vynára smiešna historka o rybárovi Ferovi, ktorý sa chystal uloviť na Vianoce kapra, no miesto toho ulovil kamaráta k vianočnému stolu, komár Zigmund z Komárna, ktorý chcel prežívať Vianoce celý rok, a tak sa vybral na Vianočné ostrovy, Lízinka, ktorá všetko lízala a občas bola poriadne neposlušná, no i tak bola pre svoju pani tým najlepším darčekom na svete.  

 

réžia: Katarína Jánošová

scéna, bábky, kostýmy: Naďa Salbotová

hrajú: Ján Morávek, a.h., Lukáš Tandara

vstupné: 5,00 €

3+

50 minút

___________________________________________________________________________ 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Odporúčané

Top