Detail info
Close

Country Festival 2017

Country Festival 2017

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Country festival 2017 je medzinárodný hudobný festival pre celú rodinu zameraný na žánre country, bluegrass, folk, akustická hudba a príbuzné žánre.
Organizuje ho Občianske združenie priaznivcov športu a kultúry v Kokave nad Rimavicou a koná sa v dňoch 14.-15.07.2017 na amfiteátri v Kokave nad Rimavicou.

Na piatkový festivalový večer máme pre Vás pripravenú veľkolepú párty TWENTYFIVE RÁDIA EXPRES s JULOM VIRŠÍKOM, ktorá odštartuje o 21:00 hodine.

Okrem kvalitného hudobného programu, kde budete môcť vidieť okrem českých a slovenských interpretov ako napr. Michal Tučný Revival(CZ), MAXITURBULENC (CZ), LCB (SK), PACI PACIFIK (SK),Túlaví VLCI, COLORADO TANEČNÁ SKUPINA (SK), a mnoho ďalších účinkujúcich, ktorí budú do programu pribúdať priebežne.

Okrem hudobného programu sa počas víkendu udeje množstvo sprievodných podujatí a súťaží, kde sa môžu zabaviť dospelí, ako i ich ratolesti.

Dvojdňová vstupenka: 6 Eur (iba cez Ticketportal)
Jednodňová vstupenka: 3,50 Eur
Deti do 6 rokov: zadarmo
Deti od 6 rokov do 15 rokov, dôchodcovia a ZŤP: 2 Eur

Na mieste:
Jednodňová vstupenka: 4 Eur
Deti do 6 rokov: zadarmo
Deti od 6 rokov do 15 rokov, dôchodcovia a ZŤP: 2,50 Eur

Viac informácií: TU alebo na FB stránke

Podujatie je od 20.4.2017 14:00 do 22.4.2017 14:00, len v ponuke prednostného predaja vstupeniek určeného pre klientov telekomunikačného operátora O2 Slovakia, s.r.o.. V prednostnom predaji je možné zakúpiť maximálne 2 vstupenky na jeden kód. Po uplynutí doby predmetného prednostného predaja budú vstupenky sprístupnené na predaj širokej verejnosti.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Country Festival 2017
Top