Detail info
Close

Repelend - jedinečný letný tábor

Repelend - jedinečný letný tábor

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Kde: V Hoteli Studnička, ktorý sa nachádza na brehoch Oravskej Priehrady, pri meste Námestovo.

Vybavenie strediska: jedáleň, 2x spoločenská miestnosť, premietacie plátno, futbalové, a tenisové ihrisko, ohnisko, vonkajšie bazény, soľná jaskyňa, biliard, stolný tenis, hneď vedľa konský ranč.

Ubytovanie: V 2, 3, 4 lôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením.

Strava: 6x denne v reštaurácií priamo v hoteli. Kvalita stravy je na vysokej úrovni. Samozrejmosťou sú aj možnosti špeciálnych diét.

Doprava: individuálna, prípadne kombinovaná vlaková + autobusová z miest Bratislava, Trnava, Piešťany, Trenčín, Žilina, Vrútky, Košice, Kysak, Poprad, Liptovský Mikuláš, Ružomberok.

Už v cene:

Ubytovanie, strava 6x denne
animátori, zdravotník
program, materiálne technické vybavenie, ceny do súťaží
výlet loďou po priehrade
koncerty hip – hopových hviezd- Majk Spirit + H16, Separ, Pil C a Aless
vodný futbal priamo v tábore a iné atrakcie

Alooha všetkým, ktorí majú radi nové výzvy a táborové zážitky
Repelend je zábavno-kultúrny a športový tábor, kde odohrajú koncert viacerí slovenskí poprední hip-hopoví umelci ako Majk Spirit a celá legendárna H16 crew, Separ so svoju energetickou nezabudnuteľnou pirát show, Pil C a princezná repu Aless.

Príde aj najlepší československý freestyler Shomi a postará sa o naloženú exhibíciu plnú slovných zvratov a zábavy.

Štandardne na teba čaká: Preplnený program s kopou zábavy, športových aktivít (vodný futbal atď.), ale aj relax pri bazéne, chytanie bronzovej farby na slnku (jedna z najdôležitejších činností), diskotéky s Dj-om, nočné hry, opekanie si pri ohni, nové priateľstvá, výlet loďou po Oravskej priehrade a keď sa podarí, tak aj návšteva Oravského hradu. Trošku histórie nikdy a nikomu neuškodí ;-).

Samozrejme, okrem tohto je pripravený tradične-netradičný program.

Tréningy thai box/ box aj pre dievčatá!

Tréning bude trvať od pondelka do piatka 1 hodinu denne. Povedie ho profesionálny tréner z Bratislavskej boxerne, ktorý vychoval niekoľko úspešných zápasníkov. Tréning je určený pre každého bez rozdielu veku a pohlavia. Bude zameraný na rozvoj sily, zlepšenie kondičky, zdokonalenie techniky, naučenie sa sebaobrany i útoku. Príplatková cena 17€ na mieste.

Neváhaj a vyskúšaj! Aspoň na chvíľku zažiješ "pocity" Rockyho Balbou :))

Jazda na koni ako aj náležitá starostlivosť o tohto dokonalého štvornohého "priateľa".

Jazdy budú trvať od pondelka do piatka jednu vyučovaciu hodinu. Čaká ťa prednáška o koňoch, ukážky jazdenia a jazdeckých trikov a denná starostlivosť ako kŕmenie, česanie atď. Cena: 40 €


Ak máš rád hudbu či umenie v hocijakej podobe, ponúkame ti ešte 3 špeciálne workshopy na rozvoj tvojich umeleckých schopností a talentových zručností za extra príplatok ktorý si doplatíš na mieste:
1. Výtvarno-kreatívny workshop

Je zameraný na zdokonaľovanie maliarskeho talentu a rozvoju kreativity.
Aj keď s tvorbou nemáš žiadne skúsenosti, nevadí. Ide o to, aby si vypol, uvoľnil sa, naučil niečo nové a nechal sa unášať vlastnou kreativitou. Pod vedením uznávanej maliarky s umeleckým menom Hula sa naučíš pracovať so štetcom, akrylom a zdokonalíš sa pomocou rôznych umeleckých techník.

Takýto kurz stojí štandardne 105 €. U nás ťa Hula "zasvätí" do tajov kreatívneho umenia iba za 50 €. Nezabúdaj, že plátno, farby, štetce a ostatné výtvarné pomôcky sú dosť drahé a všetko to je v cene! Workshop trvá 3 dni cca po 2,5 hod. Maľovaním sa to nekončí, ale len všetko začína! Z maliarov sa stávajú aj návrhári. Ako? dozvieš sa na workshope ;-)

Dj-sky workshop s Grimasom ( Dj a producent H16)
Ukáže základy mixovania, scrachovania, používania zvukových efektov s legendárnymi gramofónmi Technics. Taktiež si budeš môcť vyskúšať aj Digital djing s najpoužívanejším softvérom súčasnosti Traktor soft a Serato DJ a to všetko za 20 €.

3. Movie maker - základy videoklipov
Uznávaný producent videoklipov menom Šule Ťa naučí pracovať so základnými funkciami "fotoaparátu", tzv. základy videa, triky, odovzdá ti svoje malé know-how a všetko čo ťa bude zaujímať okolo filmovania. Naučíš sa, čo je celok, polocelok, detail, švenk, nájazd, odjazd. Naučí ťa strihať hudobný videoklip do hudby, akú si sám vyberieš. Naučíš sa byť viac kreatívny. Workshop bude trvať 3 dni cca 2,5 hod. denne. Cena 40 €.

Cena: 275 € / od 1.5.2017 - 290 € / od 1.6.2017 - 320 €

Po zakúpení vstupenky je nutné sa zaregistrovať TU.

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Repelend - jedinečný letný tábor
Top