Detail info
Close

Orange Music Live: Apparat Dj set

Orange Music Live: Apparat Dj set

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Orange v spolupráci s Tabačkou Kultufabrik uvedie 26. mája 2017 v Košiciach ďalší zo série koncertov Orange Music Live – Aparat DJ set.

Zákazníci Orangeu môžu na nákup vstupenky na tento koncert využiť poukážku na zľavu v hodnote 2 eurá cez aplikáciu Orange Výhody.


V roku 2012 sa Apparat (Sascha Ring) pustil do nového druhu aktivít v divadle. Skomponoval hudbu pre produkciu Tolstého ‚Vojna a mier‘ od Sebastiana Hartmanna, jedného z najvplyvnejších divadelných režisérov v nemecky hovoriacej oblasti. Po predstavení v renomovaných divadlách Ruhrfestspiele a Leipzigskom divadle, sa dielu dostalo pocty pozvaním na berlínske Theatertreffen, čo je vrámci nemeckého divadla ekvivalentom Oskara za filmy. Apparatova hudba bola vydaná ako album na Mute.

V rokoch 2013 a 2014 bol Ring bombardovaný nespútane nadšenými reakciami na druhý album Moderat. „Túto melódiu som počul asi tisíckrát. Je to ako droga,“ povedal Berghain DJ Marcel Dettmann o ‚Bad Kingdom‘ z albumu Moderat. "Najlepšia live show, akú som tento rok videl," komentoval jeden kritik z Resident Advisor.

Ring si vypestoval záľubu pre divadelnú prácu. Vo svojom voľnom čase skomponoval hudbu pre ‚Traumland‘ – nominovaný na švédske filmové ocenenie – a najnovšie hudbu k ‚Giovane favoloso‘ od talianskeho režisér/scenáristu Mario Martone. Úplným prekvapením bolo, keď bola Ringovi udelená filmová hudobná cena Premio Piero Piccioni na Filmovom festivale v Benátkach v lete 2014 za jeho prácu na filme o legendárnom básnikovi Giacomovi Leopardim. Podľa slov poroty svojou hudbou rozvinul Apparat z osobného vnímania sveta emocionálny rámec úplne originálnej krásy. Po tom sa Sebastian Hartmann ozval znova. V súčasnosti s ním Ring spolupracuje na produkcii Dostojevského diela ‚Démoni‘ pre najväčšiu divadelnú scénu Nemecka, historický Schauspielhaus Frankfurt (premiéra 30. januára). Ring súčasne skladá hudbu pre dva medzinárodné filmy, ktoré sú stále vo výrobe a čakajú na uvedenie.

V jeseni zanechá Apparat rozruch Moderatu a vydá sa na turné po divadlách a komornejších koncertných sálach v Európe, hrajúc program založený na albume ‚War & Peace‘. Aktívny muzikant odohrá v roku 2015 niekoľko festivalových koncertov počas leta a zimu potom strávi na turné po Austrálii a Ázii. 

V Košiciach vystúpi Sasha Ring so svojím Dj-setom v ktorom nebudú chýbať ani skladby od Apparatu, Moderatu a ďalších! 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top