Detail info
Close

MEASHA BRUEGGERGOSMAN

MEASHA BRUEGGERGOSMAN

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Viva Musica! festival

MEASHA BRUEGGERGOSMAN
From opera to spiritual

Kanadská sopranistka Measha Brueggergosman patrí k svetovej opernej špičke, ale okrem opery sa primárne venuje najmä piesňovému repertoáru a koncertnému spevu. Vo svojej rodnej Kanade je považovaná za ambasádorku klasickej hudby, ktorá narúša stereotypy opernej divy vo všetkých smeroch. Jej prvá nahrávka pre Deutsche Grammophone Surprise s piesňami W. Bolcoma, A. Schoenberga a E. Satieho je považovaná za jeden z najvýraznejších debutov. Ďalšia nahrávka, Night and Dreams, získala hneď niekoľko významných ocenení a za nahrávku Wagnerových Wesendonck Lieder v sprievode The Cleveland Orchestra pod taktovkou Franza Welsera-Mösta bola Measha Brueggergosman nominovaná na cenu Grammy. Ako sólistka spolupracovala aj na nahrávke diela Williama Bolcoma Songs of Innocence and Experience, ktorá v roku 2005 získala hneď tri ocenenia Grammy, o. i. aj v kategórii „Najlepší klasický album“. Measha Brueggergosman spolupracovala s Boston Symphony Orchestra, New York Philharmonic Orchestra, Cleveland Orchestra, San Francisco Symphony Orchestra, London Symphony Orchestra a ď., a pod taktovkou takých dirigentských osobností ako D. Barenboim, Sir A. Davis, G. Dudamel, D. Harding či F. Welser-Möst. Venuje sa tiež aktivitám v oblasti hudobného vzdelávania, získavania nového publika pre klasickú hudbu a je zároveň ambasádorkou niekoľkých medzinárodných nadácií. V rámci koncertu na festivale Viva Musica! uvedie Wagnerove Wesendonck Lieder v sprievode Orchestra Viva Musica! a v druhej polovici výber zo spirituálov v úprave pre symfonický orchester z jej najnovšieho albumu Songs of Freedom.

www.vivamusica.sk

Zľavy/Discounts: 4 miesta pre imobilné osoby v hodnote 17,5€

50% zľava pre členov Klubu priateľov Slovenskej filharmónie a členov Klubu priateľov opery. Zľavu je možné uplatniť iba na predajných miestach siete Ticketportal po predložení preukazu Klubu. Na jeden preukaz je možné uplatniť maximálne 2 vstupenky!



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top