Detail info
Close

HANUMAN CUP 34 - Bory Mall Edition

HANUMAN CUP 34 - Bory Mall Edition

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 24.6.2017 od 20.00 h. (Vstup možný od 19.00 h.)
Miesto konania/Place of event: Bory Mall shopping center - vonkajšie parkovisko, Lamač 6780, Bratislava

Vstupné/Entry: Voľné sedenie v predpredaji (do 24.6.2017, 18:00 h) 15 eur, na mieste (od 24.6.2017, 19:00 h) 20 eur, VIP stôl pre 5 osôb 300 eur

Tradičný turnaj v bojových športoch Hanuman Cup si pre svoje 34. pokračovanie zvolil netradičné miesto konania, sľubujúce netradičný zážitok. Podujatie sa uskutoční pod holým nebom na vonkajšom parkovisku nákupného centra Bory Mall v bratislavskom Lamači a ponesie sa v znamení slovensko-nemeckých súbojov.

V hlavnom zápase sa predstaví jeden z najúspešnejších slovenských thajboxerov Marco Novák, ktorý si zmeria sily s Kevinom Burmesterom. Odchovanca domáceho Hanuman Gymu Bratislava čaká nepríjemný a kvalitný súper s vyše 70 zápasmi na konte, z ktorých prehral iba osem a naopak 28 duelov ukončil pred časovým limitom. Nemec má vo veku 23 rokov na svojom konte tituly majstra sveta organizácie WKN vo váhe do 64,4 aj 66,7 kg. Niekoľkonásobná svetová šampiónka v thajskom boxe a kickboxe podľa pravidiel K1 čaká aj na Luciu Krajčovič. Domáca "The Pretty Beast" si zmeria sily s Meryem Usluovou, ktorá sa môže pochváliť 61 víťazstvami, z ktorých 18 dosiahla spôsobom KO.

Očakávaným ťahákom večera budú taktiež zápasy o profesionálneho majstra a majsterku Slovenska v thajskom boxe, v ktorých sa stretnú zástupcovia bratislavských klubov Hanuman Gym a Spartans Andrej Šimkulič s Jakubom Benkom a Lucia Szabová proti Viktórii Lipianskej. V súbojoch s nemeckými súpermi sa ďalej predstavia Michal Baláž, Michal Peczár, Kevin Mihálik, Juraj Tutura, Martin Novák, Dávid Zámečník či Daniel Jurkovič. Nenechajte si ujsť neopakovateľný zážitok open-air turnaja a príďte povzbudiť svojich favoritov.

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture HANUMAN CUP 34 - Bory Mall Edition
Top