Detail info
Close

Koncert Barbory Švidraňovej a Big Band ŽK

Koncert Barbory Švidraňovej a Big Band ŽK

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 20.08.2017 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Kursalon Trenčianske Teplice

Big band žilinského konzervatória vznikol v roku 1993. Založil ho spevák, trombonista a pedagóg Miroslav Belorid. Okrem štandardných jazzových koncertov hráva orchester aj na množstve iných podujatí ako napr. na rôznych reprezentačných plesoch, súťažiach v spoločenských tancov a podobne. Za dlhé roky svojej existencie orchester vychoval celý rad vynikajúcich hráčov – bývalých študentov Žilinského Konzervatória, ktorí dnes hrajú na tej najvyššej profesionálnej úrovni. Spomenieme aspoň niektorých: Klaudius Kováč, Richard Rikkon, Peter Solárik, Miloslav Suchomel, Marián Ševcík, Radovan Tariška a mnoho ďalších.
Barbora Švidraňová- slovenská herečka a speváčka - frontman kapely BASIE FRANK BAND.

Koncert je súčasťou Hudobného leta Trenčianske Teplice (www.hudobneleto.sk). Na podujatie Hudobné leto je možné zakúpiť si permanentku na 10 predstavení v hodnote 99 EUR. Permanentky sú predajné v reštaurácii Kursalon Trenčianske Teplice.

Dĺžka podujatia: 90 min.

Cena vstupenky:
- Voľné sedenie 15 EUR
- VIP Box 4-miestny 100 EUR/4 osoby (s občerstvením)
- VIP sedenie v boxoch s miestenkou 25 EUR/osoba (sedenie v 6-miestnych boxoch s občerstvením)

Zvýhodnené vstupné pre ZŤP, dôchodcov a rezidentov Trenčianskych Teplíc je možné zakúpiť len v Infocentre KH PAX a Turisticko-informačnej kancelárii Trenčianske Teplice.

Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme služby HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top