Detail info
Close

Koncert D. Buranovského a súrodencov Babjakovcov

Koncert D. Buranovského a súrodencov Babjakovcov

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 12.07.2017 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Kursalon Trenčianske Teplice

Klavirista Daniel Buranovský patrí medzi popredných predstaviteľov svojej generácie so záľubou v dynamických kontrastoch interpretácie. V roku 1989 získal Cenu ministra školstva Slovenskej republiky za vynikajúce študijné výsledky a umeleckú činnosť a v roku 2001 úspešne absolvoval doktorandské štúdium na Vysokej škole múzických umení v Bratislave.

Pravidelne účinkuje na domácich a zahraničných festivaloch a ako sólista spolupracoval s takmer všetkými orchestrami na Slovensku, s Beethoven Orchestra Bonn či so symfonickým orchestrom Katolíckej univerzity v Daegu v Južnej Kórei. Jeho repertoár je zameraný predovšetkým na kľúčové diela romantickej klavírnej literatúry a na hudbu 20. storočia vrátane tvorby slovenských autorov.

Koncert je súčasťou Hudobného leta Trenčianske Teplice (www.hudobneleto.sk). Na podujatie Hudobné leto je možné zakúpiť si permanentku na 10 predstavení v hodnote 99 EUR. Permanentky sú predajné v reštaurácii Kursalon Trenčianske Teplice.

Dĺžka podujatia: 90 min.

Cena vstupenky:
- Voľné sedenie 15 EUR
- VIP Box 4-miestny 100 EUR/4 osoby (s občerstvením)
- VIP sedenie v boxoch s miestenkou 25 EUR/osoba (sedenie v 6-miestnych boxoch s občerstvením)

Zvýhodnené vstupné pre ZŤP, dôchodcov a rezidentov Trenčianskych Teplíc je možné zakúpiť len v Infocentre KH PAX a Turisticko-informačnej kancelárii Trenčianske Teplice.

Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme služby HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top