Detail info
Close

Koncert Jany Kirschner v Kursalone

Koncert Jany Kirschner v Kursalone

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 16.07.2017 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Kursalon Trenčianske Teplice

Jana Kirschner je slovenská speváčka, skladateľka a multinásobná držiteľka hudobných ocenení naprieč viacerými hudobnými žánrami.

Popularitu si získala druhým albumom V cudzom meste, za ktorý jej boli udelené ceny hudobnej akadémie Aurel v dvoch kategóriách: Umelec roka a Album roka. V roku 1999 prvýkrát vyhrala v ankete Zlatý slávik v kategórii Speváčka roka. V ďalších rokoch sa jej túto cenu podarilo získať ešte štyrikrát a v poslednom období dostáva ocenenia aj na poli alternatívnej hudobnej scény v rámci Radio-Head Awards, ktoré udeľuje slovenská rozhlasová stanica Radio_FM. Jana Kirschner je označovaná ako prvá dáma slovenského popu, ale neskoršími nahrávkami získala uznanie aj prekročením žánrových hraníc a experimentovaním s folkom, moderným pesničkárstvom či elektronikou.

Komerčný úspech zaznamenala aj v Česku, pričom o sólovú kariéru sa pokúsila tiež vo Veľkej Británii.

Koncert je súčasťou Hudobného leta Trenčianske Teplice (www.hudobneleto.sk). Na podujatie Hudobné leto je možné zakúpiť si permanentku na 10 predstavení v hodnote 99 EUR. Permanentky sú predajné v reštaurácii Kursalon Trenčianske Teplice.

Dĺžka podujatia: 90 min.

Cena vstupenky:
- Voľné sedenie 17 EUR
- VIP Box 4-miestny 100 EUR/4 osoby (s občerstvením)
- VIP sedenie v boxoch s miestenkou 25 EUR/osoba (sedenie v 6-miestnych boxoch s občerstvením)

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.

Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme služby HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top