Detail info
Close

Martinský Tropický Festival

Martinský Tropický Festival

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 25.08.2017, 16:00 - 24:00
Miesto konania/Place of event: Amfiteáter Martin

Martinský amfiteáter zachváti pol dňová tropická horúčka. Počas nej sa amfiteáter premení na tropickú pláž plnú latinskoamerických rytmov, tanca, zábavných atrakcií, miešaných nápojov a chutných jedál.

16:00 - 19:00 BUDE PATRIŤ RODINÁM

Campana Batucada a martinské tanečné školy AKNELA a Tanečná Škola Ingriš pripravili pre rodiny workshopy bubnovania a tancovania na brazílske rytmy. Nebudú chýbať ani ďalšie populárne atrakcie ako maľovanie na tvar pre deti, šmýkačky atď.
Vrcholom rodinnej časti programu bude pokus o zápis do Guinessovej Knihy Rekordov “V najväčšom počte rodín bubnujucih sambový rytmus” a vyhlásenie súťaže o najkreatívnejší rytmický nástroj.

OD 19:00 - 24:00 VEČERNÝ PROGRAM

V hlavnom - večernom programe bude hrať populárna kubánska skupina CubaRitmo salsu, son, mambo, rumbu, chachu a inú tradičnú hudbu. Vystúpi aj tamtamová skupina Campana Batucada z Nitry. Súčasťou ich vystúpenia budú ukážky capoeiry a brazílskeho samba karnevalu. V programe je aj profesionálna tango show v podaní Petra Ingriša a Martiny Kubíčkovej a ukážky tanečníkov z družobných miest z Čiech, Poľska a Maďarska. Nechýbať budú ani lekcie tanca a tanečné animácie pre divákov.

Vstupné/Entry:
Jednotlivý vstup - 7,00 EUR / osoba

Zľavnené vstupné/Discounted entry: študenti, zťp, vozíčkari s doprovodom - 5,00 EUR



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Martinský Tropický Festival
Top