Detail info
Close

Uprising camp 2017

Uprising camp 2017

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Uprising camp 2017

Dátum: 24.8.2017 (od 20:00) – 26.8.2017
Miesto: Zlaté piesky, Bratislava
Cena: 12 eur / osoba.


Užite si 10. ročník festivalu Uprising v špeciálnom stanovom mestečku, ktoré pre vás pripravili samotní organizátori festivalu

S ubytovaním vo vlastných stanoch a v oplotenom areáli sa stane Uprising camp tento rok najlepším stanovým mestečkom, kde zložiť hlavu po náročnom festivalovom dni, či miestom skvelých zážitkov, aké len stanové mestečko môže ponúknuť.

● Chillout zóna v centre stanového mestečka
● Volejbalové ihrisko s loptou otvorené denne 10.00 - 20.00
● Toalety a sprchy
● Blízkosť k pláži
● Bufety v centre stanového mestečka
● Pravidelné hliadky starajúce sa o čistotu kempu a bezpečnosť

Organizačné pokyny:

Sektory:

V predaji je spustených niekoľko sektorov. Ubytovaní hostia dostanú špeciálnu pásku, ktorá ich oprávňuje k rozloženiu stanu len v priestoroch sektoru, ktorí si v predpredaji zakúpili. Presun v rámci sektorov na mieste nebude umožnený z organizačných a kapacitných príčin.

Akreditácia a vstup do areálu Uprising camp:

K ubytovaniu v kempe budete potrebovať lístok zakúpený v predpredaji alebo na mieste a vlastný stan. Predaj lístkov na mieste, výmena lístkov zakúpených v predpredaji a prípadné podanie informácií sa bude konať na recepcii - veľkom stane, ktorý sa bude nachádzať na trávnatom ostrovčeku pred hlavným vstupom na festival.

Akreditácia, páskovanie a predaj lístkov pre Uprising camp prebieha v stane pred hlavným vchodom na festival (recepcia) počas otváracích hodín:
Od Štvrtku 24.8.2017, 12.00 hodiny nepretržite až do soboty 26.8.2017, 22.00.
Ubytovanie prvých návštevníkov bude prebiehať od štvrtka 20.00 hod.

Záujemci o ubytovanie v Uprising camp musia mať vstupenku alebo pásku do areálu festivalu. Do areálu nebude hosťom umožnený vjazd motorových vozidiel.
Počet lístkov v predaji je limitovaný kapacitou kempu Uprising camp.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Uprising camp 2017
Top