Detail info
Close

The Golden Voices of Gospel /New York, USA/

The Golden Voices of Gospel /New York, USA/

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

"OH, HAPPY DAY"

The Golden Voices of Gospel / New York, USA/

European Christmas Gospel Gala Tour ´2018

S radosťou informujeme záujemcov, že svetoznáma skupina afro-amerického baptistického pastora Dwighta Robsona, názvom " The Golden Voices Of Gospel, "  ktorou skupinou rád koncertoval medzi inými aj kráľ popu Michael Jackson - v rámci predvianočnej európskej šnúry zavítajú v čase adventu znovu aj na Slovensko.

Pán Robson sa narodil v St. Louis v Missouri a svojich spoluúčinkujúcich privádza z New Yorku. Svojimi "Zlatými hlasmi " absolvoval stovky mimoriadne úspešných koncertov po celom svete s mottom "Let´s have Church Tonight!". O koncerte sa dá rozprávať iba v superlatívoch.

V predvianočnej atmosfére , vo výnimočnom prostredí a v autentickej interpretácii odznejú nádherné černošské špirituále, známe gospely a obľúbené hity ako Hallelujah, Oh Happy Day, Swing Low a mnohé ďalšie vo viac ako dvojhodinovom programe aj v mestách Dunajská Streda, Galanta, Prievidza, Banská Bystrica.
Nenechajte si ujsť tento sľubný, skvelý zážitok!

 

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture The Golden Voices of Gospel /New York, USA/
Top