Detail info
Close

Cirkus LamPamTanTalóne

Divadlo Ludus
Cirkus LamPamTanTalóne

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Divadlo LUDUS hrá v Štúdiu L+S

KLAUNIÁDA PRE DETI

Cirkus LamPamTantalóne je príbeh o posledných troch klaunoch na svete, ktorí nemajú svoj cirkus a ani svoje publikum. Volajú sa Lampalóne, Pampalóne a Tantalóne. Putujú po svete a hľadajú svoje publikum a miesto kde postavia cirkus. Všade kam prídu však vládne Kráľovná Nuda a má moc na každým obyvateľom zeme. Len tí, čo sú tvoriví, dostanú sa z jej chápadiel. Tantalóne je najviac zasiahnutý touto chorobou a tak sa Pampalóne a Lampalóne rozhodnú svojho kamaráta – klauna vyliečiť. Putujú za vševedom Dendalónem, aby im poradil, čo majú robiť. Prechádzajú cez Oceán bielej čokolády, ocitnú sa v bruchu veľryby, pomôžu spiacim rytierom, zablúdia na púšti Kráľovnej inšpirácie, stretnú a povzbudia Kráľa žobrákov, rozosmejú obyvateľov Hampalónie až nakoniec stretnú vševeda Dendalóneho...

Cirkus Cirkus LamPamTantalóne je podobenstvo o svete, v ktorom vládne Kráľovná Nuda rôznymi rafinovanými spôsobmi, a o tom, ako tento svet svojou tvorivosťou môžeme zachrániť.

Scenár a réžia: Kamil Žiška
Dramaturgia: Peter Janků 
Scénografia: Šimon Mišurda
Kostýmy: „Peter Janku 
Účinkujú: Michal Rovňák, Radomír Milič, Martin Kollár
Svetelný design: Peter Stranský 
Hudba: Kamil Žiška  Technická spolupráca: Eduard Mikuš a Barbora Jantáková

Vek +5 rokov
Čas 60 min.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Cirkus LamPamTanTalóne
picture Cirkus LamPamTanTalóne
picture Cirkus LamPamTanTalóne
picture Cirkus LamPamTanTalóne
Top