Detail info
Close

DO DNA

DO DNA

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

mimoOs
DO DNA

Smútok, hnev, sklamanie, prázdnota a stagnácia. Akosi nepasujú do sveta presmiatych selfie, nekonečného pretekania sa v tom, kto je šťastnejší, úspešnejší, plnší života a stále viac v pohybe. Progres, progres, progres. Ale čo sa stane, ak necháme priestor temnote prejaviť sa naplno? Čo ak nám nepohodlná a nepríjemná tma môže ponúknuť niečo, o čom sme ani nesnívali?
Inscenácia z cyklu hosťujúcich predstavení divadelných súborov pôsobiacich v nezávislej kultúre uvedená vrámci tanečného laboratória Ticha a spol.

Námet, choreografia a tanec: Lívia Balážová Méndez Marín, Michaela Hulvejová, Barbora Janáková
Svetelný dizajn: Ints Plavnieks
Hudba: Peter Homola
Produkcia: Barbora Janáková

mimoOs je zoskupenie absolventov a študentov Katedry tanečnej tvorby VŠMU v Bratislave. Jeho členovia – Barbora Janáková, Eva Priečková, Lukáš Bobalik, Andrej Štepita a Simona Tonková – patria do najmladšej generácie nezávislých tvorcov a interpretov v súčasnom tanci. V rámci svojej umeleckej činnosti spolupracujú s renomovanými choreografmi (Anton Lachký, Yuri Korec, Marta Poláková, Peter Šavel, Davide Sportelli), zúčastňujú sa medzinárodných stáží (Erasmus+: Belgicko, Česká republika; International Project Dijon, Francúzsko; SMASH Berlin, Nemecko; 1st and 2nd China-CEEC Summer Dance Camp, Čína) a aktívne pôsobia ako interpreti (Premeny tanca, 2011; Skin, 2012; Cartoon Universe, Axiomatické lákadlo, 2014; Pocitové rozUmenie, 2015). Hlavným cieľom združenia je vytváranie a zachovávanie kultúrnych hodnôt a podpora vzdelávania v oblasti kultúry a umenia, primárne v oblasti súčasného tanca na území Slovenska, ako aj na medzinárodnej úrovni.

Vstupné: 9 € / 5 € (študenti, seniori, ZŤP)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top