Detail info
Close

Zábava bez scénara s Danom Heribanom

Zábava bez scénara s Danom Heribanom

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 29.11.2017 o 19.00 h
Miesto konania/Place of event: Hotel Dubná Skala****, J. M. Hurbana 8, ŽILINA

Pozývame vás na exkluzívne, neformálne stretnutie s hercom Danom Heribanom v talkshow televízneho moderátora Mariana Lechana.

Čaká vás unikátna zábava bez scenára. s jedinečným konceptom - pohodlné "obývačkové" sedenie, chuťovky, víno, výborný moderátor. A najmä vždy JEDINEČNÝ HOSŤ, ktorý vám veľa porozpráva, zaspieva a po skončení sa s vami rád odfotí, spraví selfie, odpovie na otázky, pripije drinkom alebo čajom... Zaručujeme, že sa naozaj budete baviť ;-)

Vstupenka EXCLUSIVE v hodnote 50 EUR platí pre 2 OSOBY a zahŕňa welcome drink, pohodlné sedenie v kreslách, 0,75l fľašu vína pre 2 osoby, drobné občerstvenie a zľavu 20% na ubytovanie v deň konania akcie. Pre zabezpečenie maximálneho zážitku je kapacita podujatia 80 miest.

V našej pravidelnej Talkshow M. Lechana vás už zabávali: Október - podmanivá Zuzana Vačková September - bezprostredný Tomáš Bezdeda Máj - neopakovateľný Juraj Šoko Tabaček Apríl - charizmatický Milo Kráľ Marec - éterická Sima Martausová Február - veselá rodina Feldekovcov Január - všestranný Štefan Skúcaný

Zmena programu vyhradená.

Vstupné/Entry: 50,00 EUR - vstupenka Exclusive (Jedna vstupenka platí pre 2 osoby.)
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top