Detail info
Close

VOĽNÉ ZDRUŽENIE JAMU

VOĽNÉ ZDRUŽENIE JAMU

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

VOĽNÉ ZDRUŽENIE JAMU
folk fusion world music

Folková kapela Voľné združenie jamu vznikla začiatkom roka 2015.  Členovia ale spolu neformálne hrajú a poznajú sa už oveľa dlhšie.  Ako už názov napovedá,  jej členovia sa stretli a  padli si do ucha pri stredajších jam sessionoch, ktoré už roky prebiehajú v podnikoch Starého mesta Bratislavy.  

Celá jedna etapa tejto kapely sa zavŕšila v podobe CD, ktoré zaznamenáva väčšiu časť ich vlastnej tvorby.  Skladby do kapely prináša najmä Hana Bednaříková, ale na aranžmánoch  skladieb a v tvorivom prístupe k vlastným partom i  štruktúre skladieb sa vybláznila celá kapela. Prirodzenosť, nápadité aranže, pestrá vlastná tvorba na rozjímanie i tancovanie, to je VZJ.

Výsledné CD bude možno zakúpiť na koncerte. 21.12. o 19.00 na koncerte v Ticho a spol. spoločne oslávime príchod CD koncertom a oficiálnym uvedením CD do spoločnosti.  Na koncerte zaznie pôvodná tvorba zoskupenia plus pár bonusov. Keďže huslista Pali Matej sa sťahuje za oceán, je to nadlho posledná šanca počuť a vidieť kapelu v tejto zostave. Budeme zasa variť spoločne najchutnejší jam, tešíme sa na vás.

Vstupné: 6 € / 3 € (študenti, seniori, ZŤP)



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top