Detail info
Close

Marcel Palonder – Muž a žena tour

Marcel Palonder – Muž a žena tour

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 02.12.2017 o 20.00 h
Miesto konania/Place of event: Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom
 

Na projekte budú účinkovať - Marcel Palonder, Kristína Greppelova
Ondrej Krajňák - klavir (Sk) 

Marcel Palonder patrí vďaka svojmu nezameniteľnému zamatovému hlasu k stáliciam na slovenskej hudobnej scény už takmer tri desaťročia. Hoci sa nikdy neusiloval o prvoplánový komerčný úspech, domácich fanúšikov si získal nadčasovým hitom „Láska“ (ktorý sa v originálnej podobe i rôznych cover verziách šíri éterom už 25 rokov) a zahraničnému publiku sa predstavil ako úspešný reprezentant Slovenska na súťaži Eurovízia a následne i na mnohých významných medzinárodných festivaloch a podujatiach. V týchto dňoch sa na domá cej scéne pripomína novým albumom POSLEDNÉ TANGO, ktoré iste poteší jeho priaznivcov a zároveň má potenciál osloviť aj nové generácie a skupiny poslucháčov.

Na albume spoluúčinkuje aj herečka Kristína Greppelova. Tá na albume spieva až v piatich skladbách - v titulnej skladbe Posledné tango, ďalej v pesničkách Nachytaní, Ako blesk, Stačí tvoj pohľad a Skazení. Kristínu mnohí poznajú zo seriálov Panelák, Pod povrchom, Dovidenia, stará mama či Tajné životy. Do roku 2012 bola osem sezón v angažmáne Divadla Andreja Bagara v Nitre. V súčasnosti pôsobí v Divadle Aréna v Bratislave.

Vstupné/Entry: 10,00 EUR 
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.

Potrebná rezervácia stola na telefónnom čísle 0902 608 912 alebo na maili info@bluenote.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top