Detail info
Close

ZÓNA A - Silvester so Zónou A

ZÓNA A - Silvester so Zónou A

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 31.12.2017 o 20.00 hod.
Miesto konania/Place of event: Bratislava, Randal Club
Typ vstupeniek: voľné sedenie

Popis/Description:

Po dvoch rokoch si slovenská legendárna punkrocková kapela Zóna A zopakuje silvestrovský koncert v bratislavskom Randal Clube! Dvere klubu sa otvoria o 20.00 a silvestrovská zábava potrvá až do skorých ranných hodín. V cene vstupenky okrem samotného koncertu Zóny A, ktorá si na pódium zavolá aj viacerých hostí, je aj kapustnica grátis v neobmedzenom množstve počas celej noci pre každého. Mimo samotného koncertu so začiatkom približne o 22.30 hod. a koncom tesne pred polnocou bude klubom znieť kvalitná punkrocková hudba. Klub navyše pripraví viaceré akcie na vybrané drinky, resp. alko nápoje..
Pozor! Na tento punkrockový Silvester v Randali je v predaji len limitovaný počet 150 ks vstupeniek! Predpredaj vstupeniek skončí deň pred Silvestrom presne na obed, teda v sobotu 30.12.2017 o 12.00 hod. Vstupenky na mieste v predaji už nebudú!!! To znamená, že akcia bude tým pádom pre uzavretú spoločnosť ľudí, ktorí si vstupenky zakúpia výhradne len v predpredaji!

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavu


Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top