Detail info
Close

VII. Benefičný ples Hodiny deťom

VII. Benefičný ples Hodiny deťom

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme služby HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.

Vyhlasovateľom VII. Benefičného plesu Hodiny deťom je Nadácia pre deti Slovenska, agentúra SpicyBrown a Kursalon Trenčianske Teplice.

Cieľom plesu je zažiť nezabudnuteľný večer s príjemným programom a odniesť si krásny pocit z podpory charitatívneho projektu. Spoločne sa už 7.rokov snažíme vyzbierať čo najvyššiu čiastku do verejnej zbierky Hodina deťom.

Program podujatia a účinkujúci:
Moderátori: Lenka Šóošová a Roman Juraško
Hlavný hosť večera: Pavol Habera
Hudobná skupina: ANABEL Band
DJ podujatia: Matúš Škorvánek
Sprievodný program: Tanečná skupina CreDance
Kompletná organizácia podujatia: SpicyBrown - event I catering

Nadácia pre deti Slovenska je jedna z najväčších mimovládnych neziskových organizácií s celoslovenskou pôsobnosťou so zameraním na pomoc deťom a mladým ľudom, ktorí sa ocitnú v najrôznejších životných situáciách.

Ples organizuje fullservisová eventová agentúra SpicyBrown - event I catering I wedding vo svojich priestoroch Kursalon Trenčianske Teplice. Výťažok z podujatia je venovaný Nadácii pre deti Slovenska.

Cena vstupenky: 100 Eur
Podporiť projekt je možné aj zakúpením tombolových lístkov priamo na podujatí.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top