Detail info
Close

Snatam Kaur / Light of the Beloved Tour

Snatam Kaur / Light of the Beloved Tour

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Snatam Kaur

Je americká speváčka, mierová aktivistka a autorka, vychovaná podľa Sikhskej a Kundalini Yoga tradície. Má neuveriteľnú schopnosť transformovať tradičné sikhske žalmy – mantry do moderných hudobných aranžmánov, čím pomáha prebúdzať v nás prastarú túžbu duše po pokoji a mieri.
Vyrastala a študovala v blízkosti Yogi Bhajana, (známy učiteľ a yogín, ktorý uviedol kundalini yogu v USA). Bol jej spirituálnym sprievodcom a učiteľom viac, ako 30 rokov. Od neho získala aj základy Naad Yogy, ktorá je zameraná na posvätné zvuky. V jadre týchto praktík je esenciálna skúsenosť mieru a liečenia, ktorá pomohla k tomu, aby jej hudba bola prístupná ľuďom všetkých spoločenských vrtiev a vierovyznaní. Vyučuje Naad yogu, Kundalini yogu a meditácie. Prostredníctvom svojich CD-čiek, koncertov a workshopov počas posledných 20 rokov si získala ľudí svojim jedinečným hlasom, ktorý nám dokáže skľudniť myseľ a dopriať cestu do nepoznaných no zároveň dobre známych zákutí našej duše. Jej kniha „Original Light; the Morning Practice of Kundalini Yoga“ je praktických sprievodcom ku každodenným spirituálnym návykom.

Snatam je jednou z napopulárnejších umelkýň tzv. New Age Music. Jej piesne sa umiestňujú na čele rebríčkov New Age nepretržite od roku 2004. Je jedinou speváčkou, ktorej 3 albumy sa udržali v top 20 počas jediného roka. 
Jej hudba je počuť v yogových štúdiách, školách, vo filmoch z Hollywoodu, či domácnostiach jej fanúšikov vo všetkých kútoch sveta. Výnimočnosť a medzinárodný ohlas jej talentu dokazujú najlepšie slová jedného z jej fanúšikov: „prichádzame na koncerty Snatam aby sme zažili prekrásnu atmosféru, ktorú dokáže vytvoriť jej hlas, aby sme sa mohli upokojiť, liečiť a duchovne rásť.“ 
Jej piesne dokážu duchovne povzniesť a očistiť. Ram Dass, oslavovaný autor knihy „Be Here Now“ tvrdí, že v jej hlase je... čistota, jasnosť a láska. 
Albumy Prem, Shanti, Grace, Anand, LIVE In Concert, Feeling Good Today! and Liberation’s Door sa považujú za absolútny vrchol v oblasti duchovnej hudby.
Tradične oblečená v sikhskom odeve, stelesňuje celému svetu sikhske posolstvo o dôležitosti byť v rovnováhe a dosiahnuť vnútorný pokoj.
V rámci svojho európskeho turné „Light of the Beloved Tour 2018“ zavíta po prvýkrát na Slovensko.

Koncert spirituálnej hudby. 

Dĺžka podujatia: 2 hodiny

50% zľava pre vozíčkarov s doprovodom (t.j. doprovod si kupuje vstupenku s 50% zľavou aj vozíčkar si kupuje vstupenku s 50% zľavou.)


Snatam Kaur je jednou z popredných predstaviteliek hudby v žánri new age. Ide o meditačnú, liečivú, ukľudňujúcu hudbu, ktorá má ozdravné účinky na telo aj dušu.

Povedomie o jej blahodárnych vplyvoch sa šíri obrovskou rýchlosťou a neuniklo ani pozornosti viacerých známych osobností, ktoré sa aktívne zaujímajú o osobnostný rozvoj.
Osobné stretnutie so Snatam Kaur bolo pre Oprah Winfrey tak silným zážitkom, že o tom napísala a uverejnila článok vo svojom vlastnom časopise. Magické piesne v jej podaní počúva pred každou svojou meditáciou a preto sa jej blízka priateľka rozhodla, že ju prekvapí a zorganizovala jej súkromný narodeninový koncert.

"Bola to chvíľa, ktorú si budem navždy vychutnávať."
Oprah Winfrey

Všetci, čo sme mali možnosť zažiť koncert Snatam Kaur, môžeme len potvrdiť, že naozaj ide o neopakovateľnú a slovami neopísateľnú skúsenosť. Hudba a aj samotná charizma Snatam má schopnosť dotýkať sa ľudí niekde hlboko v ich vnútri. Hudba Snatam Kaur doslova roztopí vaše srdce. 

Zdroj: http://www.spiritvoyage.com/blog/index.php/what-oprah-knows-for-sure-snatam-kaur-is-amazing/http://www.spiritvoyage.com/blog/index.php/what-oprah-knows-for-sure-snatam-kaur-is-amazing/


Snatam Kaur je americká speváčka a mierová aktivista, ktorá vyrastala v prostredí so silnou tradíciou Kundalini jogy.

Viac ako tridsať rokov študovala a vyrastala v prítomnosti svojho duchovného učiteľa Yogiho Bhajana, od ktorého sa učila podstatu Naad jogy, ktorá je zameraná na posvätný zvuk. Podstatou tejto praxe je precítenie, spoznanie vnútorného mieru a liečenia, čo výrazne pomáha jej hudbe mať schopnosť dotýkať sa duší ľudí všetkých vrstiev aj vekových kategórií.
Snatam Kaur má užasnú schopnosť pretvárať tradičné indické sikhové spevy - mantry do nádherných melódií, ktoré prepojuje s moderným zvukom tak, že si uchovávajú svoju silu prebúdzať staré túžby duše po mieri a kľude. Jej hlas dokáže behom chvíle človeka ukľuniť a dopriať mu cestu do neuveriteľných, ale dobre známych zákutí duše. 

Posledných 20 rokov zdieľa prostredníctvom svojich nahraných CD, koncertov a workshopov a meditácií myšlienky Naad jogy a Kundalini jogy. Zmysel svojej práce vidí v tom, že takto vie poskytnúť ľuďom nástroje a možnosti pre ich každodennú cestu za vnútorným mierom.
Jej nová kniha Originálne svetlo; ranná prax Kundalini jogy je súcitným a podporným sprievodcom pri vytváraní osobnej každodennej duchovnej praxe.
Nepremeškajte príležitosť cítiť jej hudbu na vlastné uši... 

Zdroj: http://www.snatamkaur.com/about



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Snatam Kaur / Light of the Beloved Tour
picture Snatam Kaur / Light of the Beloved Tour
picture Snatam Kaur / Light of the Beloved Tour
picture Snatam Kaur / Light of the Beloved Tour
picture Snatam Kaur / Light of the Beloved Tour
Top