Detail info
Close

Československá SiTy párty EXIL

Československá SiTy párty EXIL

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Trnavská skupina Exil má svoje čestné miesto na slovenskom dancefloorovom nebi.
Skupina Exil ponúkne vystúpenia interpretov ako Karel Gott, Michal David, Elán, Alvaro Soler, Kollárovci, Modern Talking, Boney M, ale aj Helenine oči, IMT Smile a iné. Zábava zaručená, stačí prísť s dobrou náladou!

Dátum: 16.3.2018
Čas: 21.00 hod
Cena: 7€
Vstup od 18 rokov

Club si vyhradzuje právo zamedziť vstup osobám, ktoré vzbudzujú oprávnené pochybnosti o konaní a správaní sa v súlade s prevádzkovým poriadkom – napr. osoby pod vplyvom alkoholu a iných návykových látok, agresívne správanie a tď. Posúdenie skutočností je v kompetencií personálu. Cena vstupenky sa môže líšiť následovne : iná hodnota v predpredaji a iná po začatí eventu. Zakúpené vstupenky na event zahŕňajú aj rezerváciu miesta, ale maximálne na 1 hodinu po začatí eventu! Club si vyhradzuje právo na zmenu sedenia / miesta / z organizačných dôvodov. Predaj vstupeniek bude ukončený v deň vystúpenia o 15.00 hod.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top