Detail info
Close

Jazz night vol. 8

Jazz night vol. 8

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 08.06.2018 o 20.00 h
Miesto konania/Place of event: design factory, Bottova 2, Bratislava


Druhý júnový piatok 8.6.2018 bude v design factory patriť festivalu Jazz night - veľkej párty v rytme jazzu, bossa novy, latinsko-amerického jazzu a elektro swingu.

Večer nakopne DJ C.O.D.E., ktorého vystrieda nemecká skupina Dunkelbunt Live a vnesie do design factory rytmy Klezmer, folku, swingu a elektronickej hudby. Roztancovaných divákov privedie do varu nemecké zoskupenie Mo´Horizons. Ich hudba prepája elektroniku s tradičnou brazílskou hudbou a svojou tvorbou pomohli zadefinovať žáner Nu Jazz. Preslávili sa aj portugalskou verziou skladby Hit The Road Jack.

Ani po koncertoch však večer nekončí - budeme pokračovať v tanečnom rytme s DJ setom famóznej dámy DJane Lady Smiles z Viedne. Jej DJ show na Jazz night sa stala legendárnou. Pretancujeme sa až k svitaniu a s teplým kakaom a croissantom privítame sobotné ráno.

Buďte pri tom s nami!
Mo´Horizons https://www.youtube.com/watch?v=-k3bilpeDO4
Dunkelbunt https://www.youtube.com/watch?v=-1z6M4sZmQ0

Vstupné/Entry: 18,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.

 

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top