Detail info
Close

Divadelná komédia Láááska v Kursalone

Divadelná komédia Láááska v Kursalone

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Vstupenky na podujatie si môžete zakúpiť len prostredníctvom internetu vo forme služby HOMEticket - doma vytlačených vstupeniek.
 

LÁÁÁSKA. 
...je skutočne to, kvôli čomu sa oplatí ostať nažive...

Most. Miesto, z ktorého ľudia mávajú nutkanie skočiť a ukončiť tak svoje trápenie. Na jednom z nich dochádza k stretnutiu 2 mužov. Milt je úspešný a spokojný. Harry je večne nešťastný smoliar, ktorý sa práve chystá skoncovať so životom. Z ich náhodného stretnutia sa rozvinie komický dialóg o úspechu, kariére, šťastí a naopak nešťastí a smole. A samozrejme o láske. Veď keď nič iné, tak je to láska, ktorá nás dokáže udržať pri živote. To je tá motivácia, ktorou sa podarí Miltovi odhovoriť Harryho od skoku. LÁSKA!!! On sám je stále tak zamilovaný, ako v prvý deň po svadbe. Smola je, že mu manželka nechce povoliť rozvod. Aby sa mu uvoľnila cesta novým životom, dohodí Milt Harrymu vlastnú manželku Ellen. 

Most. 

Po čase sa na ňom stretajú bývalí manželia Milt a Ellen. Je ich život teraz naozaj lepší? Čo keby sa predsa len k sebe vrátili? V ich „šťastí“ im stojí jediná prekážka - nešťastník Harry, ktorému Milt kedysi na moste zabránil skočiť. Čo keby mu tak teraz k tomu skoku pomohol? 

Obsadenie: Martin Mňahončák, Marek Majeský a Lenka Barilíková / alter. Lucia Jašková v réžii Michala Spišáka

Bláznivá komédia Muraya Schisgala.

Cena vstupeniek:
Voľné sedenie 15 EUR
VIP BOX B s občerstvením: 80 EUR/ 4osoby (možné zakúpiť len celý box)
VIP BOX A s občerstvením: 20 EUR/ osoba (možné zakúpiť si ľubovoľný počet vstupeniek)

Dĺžka podujatia: 120 min.
Zľavy: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Divadelná komédia Láááska v Kursalone
Top