Detail info
Close

Príšerka Charlie

Bratislavské bábkové divadlo
Príšerka Charlie

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Gejza Dezorz, Lucia Ditte
Príšerka Charlie

Strašidelná komédia o filmových príšerkách.
pre deti od 5 rokov

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, čo robia filmové príšerky po ukončení svojej hviezdnej kariéry na striebornom plátne? Veru tak: múmia, upír, mimozemšťan či Frankenstein skutočne existujú, vytvoril ich bláznivý profesor Harryhausen a teraz sa musia ukrývať pred svetom v hoteli na utajenom mieste. A je to strašná nuda! Jedia pukance, pozerajú filmy, a dúfajú v hviezdny comeback. Čo ak ich sláva definitívne vybledne a diváci na nich zabudnú? Ktosi však klope na bránu. Príležitosť! Vraj producent z Hollywoodu.
Bláznivá strašidelná komédia v atmosfére „búrky na cintoríne a zavýjajúceho kojota“ o hľadaní zmyslu života a nástrahách bezbrehej túžby po sláve s hudbou od Mariána Čekovského vás postraší, pobaví a zoznámi s udatnou príšerkou menom Charlie, o ktorej ste doteraz nikdy nepočuli, pretože jej film nebol nikdy natočený, a na ktorú odteraz už nikdy nezabudnete, pretože sa vám obeťou za svojich priateľov zapíše rovno do srdca.

Z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Dĺžka predstavenia: cca 50 min.

réžia: Gejza Dezorz
hrajú: Ľubomír Piktor, Juraj Bednarič, Miroslava Dudková, Michal Adam, Andrej Kováč, Simon Fico, Lukáš Tandara
vstupné: 6,00 €



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Odporúčané

Top