Detail info
Close

FIM EWC - Majstrovstvá sveta motocyklov a sajdkár

FIM EWC - Majstrovstvá sveta motocyklov a sajdkár

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

FIM EWC - Majstrovstvá sveta vytrvalostných pretekov cestných motocyklov a MS sajdkár

Dátum: 11.5. - 12.5.2018 (Pi+So)
Miesto: Slovakia ring, Orechová Potôň
Časy: 9:00 – 22:30

 

Okruh SLOVAKIA RING privíta v máji už po druhý krát Majstrovstvá sveta vytrvalostných pretekov cestných motocyklov FIM EWC.
 Seriál patrí medzi skutočné perly svetového motoršportu a jeho história siaha ďaleko do začiatkov 20. storočia.
Jeho najslávnejšie preteky - Bol d’Or, sa jazdia od roku 1922! Podobne ako v minulom ročníku, aj teraz sa šampionát predtaví na 5 okruhoch sveta.
Prvé - Bol d’Or (24 h) na okruhu Paul Ricard (Le Castellet) vo Francúzsku absolvovali tímy už v septembri minulého roka.
Sezóna 2017-18 tak pokračuje v slávnom Le Mans (24h, 22.4)), u nás na SLOVAKIA RINGU (12.5), v Nemecku (Oschersleben, 9.6) a končí 27. júla v japonskej Suzuke.
8h SLOVAKIA RING zavedie svetovú ligu po druhýkrát na východ nášho kontinentu s plánovaným štartom v sobotu 12.5.2018 o 14:30h a finišom o 22:30h (predbežné časy, zmena vyhradená). 

Vytrvalostným pretekom EWC budú prechádzať preteky Majstrovstviev sveta sajdkár, ktoré u nás privítame po prvýkrát v histórii. Tie sa uskutočnia v dvoch pretekoch, prvé už v piatok 11.5 a druhé potom v sobotu doobeda pred samotným šampionátom vytrvalostných pretekov.

Zľavy: bez nároku na zľavy.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture FIM EWC - Majstrovstvá sveta motocyklov a sajdkár
Top