Detail info
Close

ACH, KDE MI MIESTO NA ZEMI

ACH, KDE MI MIESTO NA ZEMI

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Tvorivý a tvoriaci tím
KDE MI MIESTO NA ZEMI

(Ne)bulvárna (ne)ľútostivá (tragi)fraška o troch mladých ľuďoch na križovatke existenčných rozhodnutí, ktorí sa vo svete dospelých odrazu stávajú študentmi druhej strednej školy a kladú si dookola tú istú otázku – má zmysel ísť za svojím snom alebo byť len ďalším človekom z davu? Má zmysel robiť umenie za každú cenu? Môžu z nás byť herci, keď o nás ešte nikto nenapísal, že sme “mladí a talentovaní”?
Úskalia aj tajné zákutia umeleckého života z druhej strany – očami tých, ktorí tvoria, afektujú, závidia, trpia, kritizujú, nadchýnajú aj ľutujú sa tak, ako všetci umelci. A popritom študujú na konzervatóriu a snívajú. Že raz to príde.
Multižánrová autorská inscenácia o ľuďoch generácie Y v „druhom veku“. Majú nespočetné možnosti, ale nevedia si vybrať. Vyrástli v kultúre, ktorá ich presvedčila, že môžu byť čímkoľvek chcú. Vyrástli do reality, ktorá je iná.

Jednotné vstupné: 5 €



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top