Detail info
Close

Medzinárodný folklórny festival MYJAVA 2018

Medzinárodný folklórny festival MYJAVA 2018

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Medzinárodný folklórny festival MYJAVA 2018 – 59. ročník

Dátum: 15. – 17. 6. 2018
Miesto konania: Amfiteáter Trnovce, Myjava
Dĺžka festivalu: od piatka 15. 6. od 10.00 h do nedele 17. 6. do 18.00 h


Mesto Myjava a Centrum tradičnej kultúry Myjava pre vás v spolupráci s Trenčianskym samosprávnym krajom a s podporou Fondu na podporu umenia pripravili ďalší ročník jedného z najväčších a najvýznamnejších slovenských folklórnych festivalov. Ten sa uskutoční od 15. do 17. júna 2018 v amfiteátri Trnovce v Myjave a organizátori na ňom očakávajú viac ako 1500 účinkujúcich z celého sveta. Počas troch dní budú pre priaznivcov ľudovej kultúry pripravené desiatky programov pre malých i veľkých. Tvorivé dielne, divadelné predstavenia, tanečné školy, ľudové rozprávania, ochutnávky regionálnych špecialít, veľké javiskové choreografie... Svoje brány návštevníkom opäť otvorí mestečko MY-A-VY na lúke za amfiteátrom a nebude chýbať ani tradičný sobotňajší Jarmek pot mijafskú vežu. Dámy a páni, ctení hostia, srdečne vás všetkých pozývame počas tretieho júnového víkendu na Myjavu! Príďte si vychutnať skutočnú oslavu folklóru naplnenú spevom, tancom, piesňou, remeselnými tradíciami našich predkov, smiechom, dobrou náladou i skvelým jedlom z Kuchyne starých materí. Ste v kopaničiarskej metropole vítaní! 

Cena vstupenky:
Piatok 15. 6. – 8,- €
Sobota 16. 6. – 10,- €
Nedeľa 17. 6. – 7,- €

Zľavené vstupenky sú v piatok 15. 6. – 3,- €, v sobotu 16. 6. – 5,- € a v nedeľu 17. 6. – 3,- €. Na zľavnené vstupné majú nárok deti a mládež do 15 rokov, študenti po predložení platného dokladu o štúdiu, držitelia preukazov ZŤP, dôchodcovia nad 60 rokov, členovia Folklórnej únie a členských folklórnych organizácii.
Deti do 6 rokov a dôchodcovia nad 70 rokov majú vstup zdarma.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture Medzinárodný folklórny festival MYJAVA 2018
Top