Detail info
Close

HANUMAN CUP 38 open air

HANUMAN CUP 38 open air

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

HANUMAN CUP 38 open air

Slovensko vs Ukrajina

Dátum/Date: 23.6.2018 od 20.00 h. (Vstup možný od 19.00 h.)

Miesto konania/Place of event: FTVŠ, Nábr. arm. gen. L. Svobodu 9, Bratislava

Vstupné/Entry: Voľné sedenie v predpredaji (do 23.6.2018 18:00 h) 15 eur, na mieste (od 23.6.2018 19:00 h) 20 eur, VIP stôl pre 5 osôb 300 eur 

 

Tradičný turnaj v bojových športoch Hanuman Cup si pre svoje 38 pokračovanie zvolil netradičné miesto konania, sľubujúce netradičný zážitok. Podujatie sa uskutoční pod holým nebom na vonkajšej ploche FTVŠ a ponesie sa v znamení Slovensko vs Ukrajina.Turnaj je súčasťou Open summer cupu kde prebehnú pred Hanuman cupom aj titulové zápasy o majstra ligy v thajskom boxe S.M.T.A.

Hanuman cup 38 má na programe 13 zápasov a tentokrát si Slováci zmerajú sily so zápasníkmi z Ukrajiny.

V hlavnom zápase sa predstaví jeden z najúspešnejších slovenských thajboxerov Marco Novák, ktorý si zmeria sily s ukrajinským súperom Abramenkom Valeriim.Abramenko má na svojom konte cez 150 zápasov a je 2 násobný európsky šampión a aj držiteľom dvoch titulov majstra sveta.V rokoch 2016 a 2017 je Ukrajinský šamión IFMA. Odchovanca domáceho Hanuman Gymu Bratislava čaká nepríjemný a kvalitný súper.

S ukrajinskými súpermi si taktiež zmerajú sily Martin Novák, Dano Hromek, Lucka Szabová, Michal Baláž a Andrej Šimkulič. Nenechajte si ujsť neopakovateľný zážitok open-air turnaja a príďte povzbudiť svojich favoritov.

 

Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

picture HANUMAN CUP 38 open air
Top