Detail info
Close

Miloš Meier Drumming Syndrome

Miloš Meier Drumming Syndrome

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Dátum/Date: 9.2.2019 o 20.00 h
Miesto konania/Place of event: Blue Note, J. Hašku 18, Nové Mesto nad Váhom


Špeciálne vystúpenie jedného z najuznávanejších a najvyťaženejších bubeníkov v Českej republike, Miloša Meiera.
Jeho bubenícke koncerty, nazvanej "Drumming Syndrome", už vyše 6 rokov získavajú čoraz väčšiu pozornosť fanúšikov a hudobných kritikov. Vďaka Milošová spolupráci s velikánmi českej hudobnej scény (Michal Pavlíček, Kamil Střihavka, BSP, Supergroup.cz, Daniel Landa, Pražský Výber, Stromboli, Wanastowi Vjecy, Aneta Langerová, ...) lákajú jeho vystúpenie veľa muzikantov a hudobných fajnšmekrov. Jeho pôsobenie v kapele DYMYTRY zase privedie veľa fanúšikov rockového a metalového žánru.
V programe bubenícke show Drumming Syndrome hrá Miloš Meier veľa bubeníckych sól, skladby kapiel, v ktorých pôsobia a tiež skladby, ktoré sú špeciálne namiešané na tento projekt. Milošová extrémne energické bubnovanie a vysoká hráčska technická zručnosť dáva vystúpenia jedinečný a originálny zážitok. Všetko je potom doplnené o vizuálnu pódiovú show.

Vstupné/Entry: 8,00 EUR
Zľavy/Discounts: bez nároku na zľavy/without any discounts.

Potrebná rezervácia stola na telefónnom čísle 0902 608 912 alebo na maili info@bluenote.sk



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Top