Detail info
Close

tAKiDA & Smash Into Pieces & Writing The Future

tAKiDA & Smash Into Pieces & Writing The Future

Miesto:

Vstupenky

Popis podujatia

Škandinávska alternatívna invázia !

tAKiDA + Smash Into Pieces + Writing the Future

Pošvédštené meno Takida - postavičky z jednej japonskej kreslenej série, prevzala ako svoj vývesný štít alternatívna skupina zo škandinávskeho Ångeru. Prvé dva albumy ...Make You Breathe (2006) a Bury the Lies (2007) nahrali pre indie label Ninetone Records,. Najmä druhý zaznamenal významné ohlasy a umiestnenia v rôznych hitparádach. Prinieslo to záujem zo strany veľkých nahrávacích spoločností, ale členovia Takida sa rozhodli tretí album nahrať vo vlastnej réžii . Tak vznikol The Darker Instinct (2009). Po tomto kroku nasledovala zmluva s globálnym hráčom, zameriavajúcim sa na rôzne odnože rocku – Roadrunner, ktorý dostal nahrávku na všetky relevantné trhy. Prišla koncertná podpora v úlohe supportu pre Theory of a Dead Man na koncertoch po Nemecku a neskôr aj so The Butterfly Effect. Dozrel čas na vyraziť na prvé headline turné v domovskom Švédsku v roku 2009. Singel "Swallow (Until You're Gone)" predznamenal ich greatest hits album "A Lesson Learned - The Best Of" (2012). Po albumoch All Turns Red (2014) a zatiaľ ostatnom A Perfect World (2016) Takida pripravuje co-headline turné, na ktorom sa predstaví v bratislavskom Randale spolu so Smash Into Pieces.

Smash Into Pieces je tiež možné označiť za alternatívny rock, aj ke´d si za tým môžete predstaviť takmer čokoľvek J Na rozdiel od Takida ide o mladší projekt z roku 2008 a už na začiatku sa sip podarilo podpísať zmluvu so silným vydavateľom Gain / Sony Music 2012 . Krátko na to vyhrali anketu "Bandit Rock Awards" ako nový objav. Debut dostal názov "Unbreakable (2013) a o rok neskôr už brázdili zahraničné pódiá, napríklad s Aamaranthe počas turné „Invicible“, skupina intenzíve koncertuje a koncertovala aj v Ázii, Kanade a USA.

Kedy:  3. decembra
Kde: Bratislava @ Randal
Predpredaj: 17,00 € / na mieste: 20,00 €
ZTP na vozíku: 2,00 €

 



Ticketportal je garancia pravosti vstupeniek

Na stránkach spoločnosti Ticketportal si kupujete vždy originálne vstupenky na dané podujatie.

Spoločnosť Ticketportal nezaručuje pravosť vstupeniek zakúpených na sekundárnych portáloch predaja (napr. Viagogo), nemá s nimi nič spoločné a ani tento spôsob predaja nepodporuje.

Galéria

Top